Villa te koop in Vela Latina Pueblo

Prijs op aanvraag Vela Latina Pueblo Los Alcázares
Villa , met 74 m² gebouwd, 70 m² bruikbare opp. , 127 m² perceel opp.: , 52 tuin oppervlakte , 2 slaapkamers , 2 badkamers , 2 toiletten , nieuw, 2 kasten, 2 terrassen, 41 m² van terras, keuken met huishoudelijke apparaten, achtererf, oriëntering noordwesten, 2022, prive zwembad, 1 verdiepingen , warm water centrale, vloer keramiek, pier

TE KOOP: LUXE NIEUWBOUW VILLA IN VELA LATINA PUEBLO

Droomt u er al een tijdje van om een woning te kopen in het Zonnige Spanje, om daar zorgeloos te kunnen genieten van zon, zee en het Mediterrane leven? Dan is een nieuwbouw villa in Residencial Vela Latina Pueblo vast iets voor u.

Residencial Vela Latina Pueblo is een luxueus complex van 28 geschakelde villa´s met privé-zwembad met buitendouche voor elke woning. De moderne woningen, die vanaf december 2022 zullen worden opgeleverd, zijn gelijkvloers, hebben een terras op de begane grond en een groot solarium op de eerste verdieping. Op dit solarium, dat voorzien is van een buitenkeuken, kunt u heerlijk genieten van de lange zomeravonden waar ... Zuid-Spanje zo bekend om staat.

De woningen zijn voorzien van een salon, een volledig uitgeruste, moderne keuken, twee ruime slaapkamers en twee badkamers. Alle ruimtes zijn modern uitgevoerd en voorzien van grote vloertegels en ramen tot aan de vloer met dubbel, gelaagd glas. U zult dus veel natuurlijk licht in uw woning ervaren en u heeft prachtige verbinding met uw tuin en uw zwembad. Komt er in de zomer te veel zonlicht in uw kamer? Dan laat u eenvoudigweg uw donkergrijze aluminium jaloezieën zakken en houdt u de deze heerlijk koel. Het warmwater systeem loopt op zonnepanelen met boiler. Hierdoor zijn de energiekosten voor warmwater zeer laag.

Bij deze woningen is gebruik gemaakt van een zeer energie-efficiënte thermische isolatie. Hiermee hoeft u zich, zomer of winter, geen zorgen te maken over de temperatuur in uw woning. Heeft u toch de voorkeur voor een airconditioning? Dat kan. Er is een pre-installatie voorzien van airco in uw woonkamer en in de slaapkamers. Er zijn eveneens tv- en telefoonpunten voorzien in de woonkamer en de slaapkamers. De woningen zijn voorzien van een hoogwaardige akoestische isolatie.

Als u droomt van een eigen woning in het Zuiden van Spanje, waar u onbezorgd kunt genieten van het Mediterrane leven, dan is een nieuwbouw villa in Residencial Vela Latina Pueblo zeker iets voor u. Bent u nieuwsgierig geworden en zou u meer over deze woningen willen weten? Neem dan gerust contact met ons op.

NB: Het pand maakt deel uit van een nieuwbouwproject. De prijs van de woning kan variëren naargelang de ligging.
Lees meer Verberg