Villa te koop in Residencial

Vraagprijs: € 695.000 k.k. Residencial Vera 1
Villa, met 208 m² gebouwd, 417 m² bruikbare opp. , 11737 m² perceel opp.: 4 slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten, 1 garage/s, nieuw, 6 kasten, 1 terrassen, 40 m² van terras, keuken met huishoudelijke apparaten, berging, oriëntering zuidoosten, 2003, privé zwembad, 2 verdiepingen , verwarming centrale, warm water centrale, waterverwarming elektrisch, vloer keramiek, alarm, balkon

Als u op zoek bent naar rust en ruimte, vijf minuten verwijderd van de Middellandse zee met uitzicht op de achterliggende bergen dan heeft u hier uw droomhuis gevonden. In een ruim opgezette urbanisatie van Vera ligt deze prachtige villa op u te wachten.

Deze grote villa, gebouwd in 2003, ligt op een terrein van ruim 11.000 m2, waarvan de tuin is omheind en omgetoverd tot een waar paradijs. De verschillende niveaus met stenen muurtjes, de rotspartijen en de vele volwassen planten die zo kenmerkend zijn voor het Mediterrane klimaat geven de tuin een zeer aangename sfeer. In het midden ligt het zwembad met daar omheen een ruim terras waar u heerlijk kunt ... genieten van de Spaanse zon.
De eigenares van deze villa heeft een belangrijk aandeel gehad in het ontwerpen van de villa, wat duidelijk naar voren komt in de sfeervolle en praktische indeling van de ruimtes. U zult zien dat aan alle details aandacht is besteed. Zo is de hele woning voorzien van een warmte/koel vloersysteem. Als u wilt kunt u zowel in de zomer als in de winter uw temperatuur regelen zoals u dat graag wilt.

We kunnen de villa via de voordeur binnenkomen, maar de eigenares vertelt ons dat de achter ingang veel vaker gebruikt wordt. Daar beginnen we dan ook onze rondleiding.
Voordat we de woning binnen gaan, komen we op een overdekt terras dat uitkijkt op de tuin. Hier is voldoende ruimte voor een lounge set en een hogere tafel met tuinstoelen. Grenzend aan het terras vinden we een open ruimte waar fietsen en tuinspullen kunnen worden opgeslagen of waar u uw was kunt ophangen.

Laten we nu maar eens binnen gaan kijken. Vanuit de achteringang komen we binnen in de ruime woonkamer. Wat direct opvalt zijn de open indeling en de vele grote ramen die het geheel een lichte uitstraling geven. Door de schuifdeuren kunt u elke ruimte op een open manier met elkaar verbinden, maar u kunt er ook voor kiezen om een ruimte af te sluiten zodat u zich even af kunt zonderen.
Vanuit de woonkamer komt u via de schuifdeuren naar de moderne keuken. Via de dubbele ramen heeft u direct verbinding met de tuin. Vervolgens lopen we door naar de hoge, centrale hal die alle ruimtes met elkaar verbindt. Mooi detail in deze hal is de inbouwkast waar u met gemak uw schoonmaakspullen of jassen in kunt opbergen.
We lopen even door naar het slaapgedeelte. Beneden vindt u drie ruime slaapkamers die allemaal via openslaande deuren op het terras uitkomen dat rondom het huis ligt. De kamers zijn zo gelegen dat u elke ochtend kunt ontwaken met de ochtendzon die in uw kamer schijnt. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkast. De badkamers en toiletruimtes zijn zeer ruim en sfeervol ingericht, met oog op de details.
Vanuit de hal kunt u naar boven naar de vide, waar een vierde, zeer ruime slaapkamer is ingericht, voorzien van een eigen badkamer. Deze slaapkamer is eveneens voorzien van openslaande deuren en een eigen balkon.
Denkt u dat u nu alles gezien heeft? Dan kunnen we u nog verrassen. Onder de villa ligt een grote garage die u zou kunnen gebruiken om een zelfstandig appartement van te maken, dat uitkomt op de tuin.

Bent u op zoek naar rust en ruimte op een steenworp afstand van de Middellandse Zee? Dan zou dit weleens uw nieuwe droomhuis kunnen zijn.
Lees meer Verberg