Villa te koop in Resicencial

Prijs op aanvraag Resicencial San Javier
Villa met 129 m² gebouwd, 129 m² bruikbare opp., 214 m² perceel opp.:, 84 tuin oppervlakte, 3 slaapkamers, 3 badkamers, 1 garage/s, nieuw, 4 kasten, 2 terrassen, 35 m² van terras, keuken gemeubeld, berging, achtererf, oriëntering west, 2023, prive zwembad, 2 verdiepingen , warm water centrale, vloer porselein

TE KOOP: LUXE NIEUWBOUW VILLA IN VELA LATINA GOLF

Heeft u jarenlang hard gewerkt en bent u nu toe aan een ander leven? Droomt u er al een tijdje van om een woning te kopen in het Zonnige Spanje, om daar zorgeloos te kunnen genieten van een partijtje golf onder de Spaanse zon, een wandeling langs de Middellandse zee of een heerlijke maaltijd op een gezellig terras op de boulevard? Dan is een nieuwbouw villa in Residencial Vela Latina Golf vast iets voor u.

Residencial Vela Latina Golf is een rustig, luxueus complex van 24 nieuwbouw villa´s met privé zwembad, parkeerplaats op het eigen terrein, enkele terrassen waar u heerlijk kunt ontspannen en een solarium. De villa´s kijken uit op holes 11 en 12 van het Roda Golf Course ... aan de Costa Calida. Stelt u zich eens voor dat u mag wonen in een gebied met meer dan 300 dagen zon, en een gemiddelde temperatuur van 21 graden Celcius.

De villa´s bestaan uit twee verdiepingen en een solarium. Ze zijn voorzien van een salon, een volledig uitgeruste, moderne open keuken, drie ruime slaapkamers en drie badkamers. Alle ruimtes zijn modern uitgevoerd en voorzien van grote vloertegels en ramen tot aan de vloer met dubbel, gelaagd glas. U zult dus veel natuurlijk licht in uw woning ervaren en u heeft prachtige verbinding met uw tuin en uw zwembad. Komt er in de zomer te veel zonlicht in uw kamer? Dan laat u eenvoudigweg uw donkergrijze aluminium jaloezieën zakken en houdt u de deze heerlijk koel. Het warmwater systeem wordt verzorgd via een warmtepomp. Hierdoor zijn de energiekosten voor warmwater zeer laag.

Bij deze woningen is gebruik gemaakt van een zeer energie-efficiënte thermische isolatie. Hiermee hoeft u zich, zomer of winter, geen zorgen te maken over de temperatuur in uw woning. Heeft u toch de voorkeur voor een airconditioning? Dat kan. Er is een pre-installatie voorzien van airco in uw woonkamer en in de slaapkamers. Er zijn eveneens tv- en telefoonpunten voorzien in de woonkamer en de slaapkamers. De woningen zijn voorzien van een hoogwaardige akoestische isolatie.

Als u droomt van een eigen woning in het Zuiden van Spanje, waar u onbezorgd kunt genieten van het Mediterrane leven, dan is een nieuwbouw villa in Residencial Vela Latina Golf zeker iets voor u. Bent u nieuwsgierig geworden en zou u meer over deze woningen willen weten? Neem dan gerust contact met ons op.

NB: Het pand maakt deel uit van een nieuwbouwproject. De prijs van de woning kan variëren naargelang de ligging.
Lees meer Verberg