Villa verkocht in Hondon de Las Nieves

Verkocht Hondon de Las Nieves Partida Algezar 48
Gelegen in de Hondon Vallei, in het plaatsje La Canalosa een oud dorpje verscholen achter de heuvels met fraaie uitzichten naar de bergen en heuvels.

De villa ligt op een omheind, groot perceel van 13.920m2 met een eigen oprijlaan die rechtstreeks naar de villa leidt.
De hoofdwoning bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer en uitzicht heeft op het zwembad en tuin. Er zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer met douche/ligbad voor de gasten.

De open woonkamer en eetkamer is licht met openslaande deuren naar de schaduwrijke tuinkamer met verdere zit- en eetgedeeltes.

Er is een moderne woonkeuken met keukentafel, een aparte bijkeuken en een buitenruimte. Er is vloerverwarming en pellet kachel evenals satelliet-tv en snelle wifi internet verbonden.

Naast de hoofdwoning zijn er 2 identieke 'casita's' met woonkamer/eetkamer/keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer. De gastenverblijven hebben centrale verwarming.

Extern heb je het privé-zwembad met zout water (beter voor je huid ... omdat minder chemicaliën nodig zijn) en een terras met een prachtig uitzicht. Het hele perceel is aangelegd en ontworpen met weinig onderhoud en maximale impact in het achterhoofd. Er zijn zonneterrassen, schaduwrijke zitjes en zitjes met een prachtig uitzicht rondom het pand.

Er is een zomerkeuken/barbecue, houtgestookte jacuzzi, houten tuinhuisje, carport en technische ruimte met generator.

De villa is milieuvriendelijk voor diegenen die hun CO2-uitstoot willen minimaliseren, aangezien de villa elektriciteit genereert uit zijn eigen zonnestelsel (met een generator als back-up, deze wordt zelden gebruikt). Water wordt geleverd met een eigen deposito wat de villa voor een constante watervoorziening garandeert.

Deze villa moet je absoluut ter plaatse gezien hebben, daar de foto's op zich onrecht aandoen als het gaat de realiteit waarbij je verstelt staat van de prachtige woning en zijn verbluffende locatie.
Lees meer Verberg