Penthouse met bedrijfsruime en meerdere appartementen!

Prijs op aanvraag St. Ulrich am Pillersee Strass 63
Commercieel vastgoed met een specifieke bouwvergunning voor meerdere werknemersappartementen op een perceel van 2350m².

Het huidige gebouw beschikt over: penthouse van 180 m² met 120 m² balkon boven een commerciële ruimte van 300 m² en een 4-kamerappartement boven een dubbele garage van 50 m², 5 privéparkeerplaatsen en een vrachtwagenparkeerplaats met eigen toegang.

Investering: Gebouwd in 2007. Oppervlakte vastgoed: 2350m²
Dit project is gepland en gebouwd in opdracht van de huidige eigenaar en is goed bereikbaar via de rijksweg L1. Het beschikt over een eigen oprit en beschikt over meerdere eigen verharde parkeerplaatsen.

Langlaufloipes, wandel- en fietspaden evenals de (ski)bushalte liggen praktisch voor de deur.
Het karaktervolle gebouw zou worden gebouwd volgens de zogenaamde hybride energiezuinige bouwmethode en zou worden gebouwd en gepland door een lokaal architect en bouwbedrijf.
(Energiecertificaat en indieningsplannen zijn aanwezig)
Op de begane grond bevindt zich een 300m² grote, geschikte commerciële ruimte ... voorzien van alle voorzieningen. Boven dit gebied bevindt zich een penthouse van 180 m² met een balkon van 120 m² en een fantastisch, ononderbroken uitzicht op de bergen.
Naast en boven de grote dubbele garage bevindt zich een 45m² groot 4-kamerappartement met eigen ingang.

Algemene informatie over de uitrusting en constructie:
Een geventileerde larikshouten bekisting in combinatie met PVC-ramen geeft dit gebouw niet alleen karakter, maar geeft het ook zijn vrijwel onderhoudsvrije status. Het penthouse, gasten appartement en bedrijfsgedeelte zijn separaat voorzien van aparte vloerverwarming. Het gebouw wordt verwarmd met vloeibaar gas en moderne condensatieketels. (Solar is voorbereid) Aan de voorzijde bevinden zich 3 privé-/klantparkeerplaatsen, evenals een vrachtwagenlaad-/parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw. Op het zuiden ligt het bijbehorende groengebied van ca. 1500 m², dat tevens is ingericht als “bouwgrond”. (Bedrijfsappartementen en bedrijfsuitbreiding worden hier goedgekeurd)

Commercieel vastgoed – kapitaalinvestering – magazijn 350 m² – mogelijkheid tot uitbreiding 650 m² – boven Appartement 180 m² – 120 m² dakterras – 50 m² granny flat – magazijn bereikbaar met heftruck – verwarmd – kantoor – WC – kamerhoogte magazijn 3,70 m – woonoppervlakte 3,40 m – magazijn kan met 300 m naar het noordwesten worden vergroot – perceelgrootte 2350 m² – fantastisch uitzicht – woonkamer indeling: – 81 m² appartement – 4 slaapkamers – 1 badkamer – 1 gastentoilet – 1 bijkeuken – 1 kantoor – Woon/eetkamer/bijkeuken 75 m² – uitgang dakterras – topconditie – oplevering in half jaar

Omgeving:
De regio en het district Kitzbühel strekken zich uit van de grens met Beieren in het noorden via het gelijknamige stadje tot aan het Brixental in het zuidwesten. Kitzbühel is omgeven door een indrukwekkend berglandschap. Hoge bergen, groene alpenweiden, kristalheldere meren en idyllische dorpjes kenmerken het beeld. De nabijheid van de natuur en de mogelijkheid om van buitenactiviteiten te genieten, dragen bij aan de aantrekkelijkheid van de regio als woonplek. Kitzbühel is wereldberoemd als gerenommeerde wintersportbestemming, maar is ook in de zomer populair dankzij tal van grote evenementen zoals het ATP-tennistoernooi. De exclusiviteit onderscheidt Kitzbühel van andere plaatsen in de Oostenrijkse Alpen en spreekt kopers aan die op zoek zijn naar een bijzondere levensstijl. Het uitgesproken premiumsegment kent dan ook een sterke vraag en trekt vermogende kopers uit de hele wereld aan. De prijzen voor de unieke en luxueuze chalets, villa's en appartementen zijn navenant hoog omdat de vraag groter is dan het schaarse aanbod. Kitzbühel is veruit de duurste wijk van het land voor één en twee personen.

Gezinswoningen met een gemiddelde verkoopprijs van circa 3,4 miljoen euro. In het condominiumsegment is Kitzbühel ook de enige wijk buiten Wenen waar een gemiddelde van ruim € 8.000/m² wordt behaald.

Hoogwaardige individuele nieuwe woonconcepten
In de regio worden momenteel steeds meer exclusieve nieuwe wooncomplexen met luxe voorzieningen zoals conciërgeservice, wellnessruimtes en privéskiliften ontwikkeld. Bovendien verbouwen en moderniseren kopers bestaande panden steeds vaker om ze op een hoogwaardige en eigentijdse manier aan te passen aan hun individuele behoeften. Omdat de meerderheid van de potentiële kopers in Kitzbühel over een groot eigen vermogen beschikt, is de impact van rentestijgingen hier klein. De bijzonder exclusieve levensstijl en hoge levenskwaliteit zullen ook in de toekomst veel mensen naar de regio blijven trekken die bereid zijn hoge prijzen te betalen voor droomeigendommen.
Lees meer Verberg