Deze verrassend ruime woning is gelegen op een van de mooiste stekjes in het buitengebied van Wijk en Aalburg.

Verkocht Wijk en Aalburg Veldstraat 48
Deze verrassend ruime woning is gelegen op een van de mooiste stekjes in het buitengebied van Wijk en Aalburg. Prima bereikbaar en met de voordelen van privacy, ruimte en vele mogelijkheden. Het vrije landelijke uitzicht is fantastisch. De woning staat op een ruim perceel met veel ondergrond, maar liefst 4.900 m².

Indeling:
Begane grond: Entree via de achteringang, bijkeuken met een vaste kastenwand voor de gaderobe, een deur naar de garage en een deur naar de hal. De hal heeft aan beide zijde een deur. Links zit de toilet en een kantoorruimte met toegang tot de wasruimte. Aan de rechterzijde zit de keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken, maar is wel toe aan een opfrisbeurt. Als men de keuken uitloopt bereikt men de woonkamer met zicht op een terras aan de zijkant van de woning. De woonkamer staat in verbinding met het zit gedeelte. In het zitgedeelte zijn 2 deuren; één biedt toegang tot de badkamer, de badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en een douche. Via de badkamer bereikt men de slaapkamer op de ... begane grond met een inbouwkast. De andere deur in het eetgedeelte is de deur naar de kelder. De kelder is verrassend groot. In de woonkamer is tevens de deur naar de hal (voordeur). In de hal is de meterkast geplaatst. De meterkast is voorzien van een nieuwe stoppenkast, slimme meter en glasvezel (afgekocht). Daarnaast is in de hal de trapopgang naar de verdieping. De keuken, woonkamer en het zitgedeelte zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Op de overloop is veel bergruimte. Links van de overloop is een ruime slaapkamer waar tevens de CV-ketel is gevestigd (Bosch). Rechts van de overloop bereikt men de toilet en nog 2 slaapkamers. Een slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De 3e ruime slaapkamer is een grote slaapkamer, hier zouden ook 2 slaapkamers van gemaakt kunnen worden. Deze slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van rolluiken.

Garage:
De garage is vanuit de woning bereikbaar. De garage is verrassend ruim met een verdieping/vliering erop. Daarnaast is in de garage een hout gestookte ‘CV- kachel’ geplaatst, deze is op de leidingen aangesloten. Dit verwarmt de woning (via de radiatoren en vloerverwarming). De garage is voorzien van een eigenmeterkast met krachtstroom. Op de garage liggen 18 zonnepanelen.

Tuin/erf:
De woning staat op een ruim perceel dat tot ver achter de woning loopt. Op de oprit zijn verschillende containers geplaatst voor opslag. Daarnaast is er een schuur gevestigd. Achter op het perceel staat een stacaravan die van alle gemakken voorzien is en aangesloten zit op de riolering, stroom en water. Het tuinhuis achter de stacaravan is ook van alle gemakken voorzien. Achter de stacaravan ligt nog een stuk weiland dat tot het perceel behoord. Het achterste perceel is een gedraineerde paardrijbak.
Rondom de woning is een siertuin met veel groen dat een extra landelijk gevoel geeft.
Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers;
- Levensloopbestendig
- Glasvezelaansluiting;
- Unieke locatie;
- Veel mogelijkheden;
- Vrij uitzicht;
- Aansluiting voor beregening op het kanaal via een pomp achter op het perceel;
- De woning heeft een energielabel C (Dit was voor plaatsing zonnepanelen en airco's). Met deze airco's kunt u de woning ook verwarmen.

Algemeen:
Bent u opzoek naar een karakteristieke woning?
Dan is dit goed onderhouden vrijstaande woning een bezichtiging waard!
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg