Gelegen in een rustige straat in Waspik een karakteristieke vrijstaande woning met een mancave en een oprit naar de garage.

Verkocht Waspik Vrouwkensvaartsestraat 19
Gelegen in een rustige straat in Waspik een karakteristieke ruime vrijstaand woning op een perceel van 354 m². De woning is van 1933 en heeft een mancave met aansluitingen voor muziek. Naast de woning is een eigen oprit naar de ruime garage.

Begane grond:
Entree met meterkast en deur naar de woonkamer. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Daarnaast zijn er in de woonkamer 2 inbouwkasten aanwezig. Er is één voorraadkast en een opbergkast met daarin de cv-ketel (Remeha Calenta 2007). Naast de bergkast zit de deur naar de verdieping en er is bergruimte onder de vloer.

Via de woonkamer bereikt men de ruime keuken. De ruime keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak en voldoende opbergkasten. Via de keuken komt men in de recent vernieuwde toiletruimte en de badkamer/ witgoedruimte. Voor in de keuken liggen 2 nieuwe deuren klaar om opgehangen te worden door de nieuwe eigenaar.

1ste verdieping:
Via de trap bereikte men de royale overloop. Links ... van de overloop is de ouderslaapkamer met een opbergkast. Aan de rechterzijde van de overloop is een hobby / slaapkamer en loopt men een stukje door daar is de 3de slaapkamer met zicht op de tuin en een klein frans balkonnetje.
In deze slaapkamer is veel opbergruimte en een inbouwkast en een toiletruimte met wastafel, deze ruimte is makkelijk om te bouwen tot een badkamer.

Tuin / garage:
De royale tuin is gelegen op het oosten en biedt voor privacy. Deze fraaie achtertuin is voorzien van een terras met zitje, een vijver en een mancave voor meerder doeleinden. Momenteel wordt deze gebruikt als muziek ruimte. De ramen kunnen volledige geopend worden en in de zomer is het een heerlijke plek om te genieten van de zon! Naast deze ruimte zit nog een berging/ stalling voor fietsen en dergelijke.

De tuin is verbonden met de ruime garage en berging. De garage biedt plek voor een auto en andere spullen. De garage is voorzien van een ruime zolder voor extra bergruimte. Aan de garage zit een extra berging voor nog meer opbergruimte. De garage is bereikbaar via een loopdeur en een kanteldeur. De ruime oprit biedt plek voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden:
- Glas in lood in de woonkamer;
- Binnen schilderwerk 2019;
- Beveiligde sloten;
- Vloerverwarming;
- Mooie Franse kap;
- Rustige gelegen;

Algemeen:
Wilt u deze woning met veel mogelijkheden bezichtigen?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg