Aan een rustige straat gelegen een ruime semibungalow met vrij uitzicht op het park, met een ruime siertuin en een garage.

Verkocht Waspik Havendries 78
Aan een rustige straat gelegen een ruime semibungalow met vrij uitzicht op het park, met een ruime siertuin en een garage met zolder en extra bergingen.

Begane grond:
Entree met een ruime hal dat toegang biedt tot verschillende vertrekken waaronder de woonkamer aan de rechterzijde, aan de linkerzijde zit de meterkast, toilet, witgoedruimte, badkamer en een slaapkamer. De begane grond is geheel voorzien van centrale verwarming.

Via de hardhouten trap bereikt men de eerste verdieping. Bij de entree is een vlizo trap die toegang biedt tot bergruimte over verschillende vertrekken (slaapkamer, badkamer, toilet en hal). Op deze bergzolder is de cv-ketel (Remeha) geplaats, deze is 3 jaar geleden geplaatst.

De woonkamer is voorzien van veel licht inval en verlicht doormiddel van spots. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een lichte marmeren vloer. De pallet kachel is voor extra warmte en sfeer. Via de woonkamer bereikt men de open keuken. De L-vormige keuken is voorzien van een combioven-magnetron, vaatwasser, inductie ... kookplaat met afzuigkap, close-in boiler, koelkast en een apothekerskast.

Via de entree bereikt men de toilet, de witgoedruimte waar de aansluitingen zitten voor de wasmachine en droger. Naast de witgoedruimte zit de badkamer. De complete badkamer is voorzien van een ligbad, inloop douche, bad meubel, een design radiator en spots voor sfeer verlichting.

Naast de badkamer zit de ouderslaapkamer. De ouderslaapkamer heeft zicht op de royale achtertuin. Het is een ruime slaapkamer met loopdeur naar de tuin. Ook deze deur is voorzien van veiligheidssloten.

Verdieping:
Via de hardhouten trap bereikt men de verdieping waar via de overloop 2 slaapkamers bereikbaar zijn. De eerste slaapkamer op de verdieping biedt toegang tot de 2de slaapkamer. De slaapkamers hebben veel bergruimte achter de schotten. Op de overloop is eveneens veel opbergruimte en hangruime voor kleding, enz.

Tuin:
De ruime siertuin is voorzien van een overkapping met zonnewering, planten borders, siertegels, bloemen en een tuinhuis voor opslag. Daarnaast is de tuin via 2 kanten bereikbaar achterom. Een via een poortje en de anders is een ruime achterom dat tevens parkeergelegenheid biedt voor een auto op eigen terrein. De tuin is gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde van de tuin zijn de tegels extra verzwaard voor bijvoorbeeld het stallen van een camper.

Garage:
De ruime garage heeft een elektrisch bedienbare roldeur en een bergzolder voor opslag.Bijzonderheden:
- Veiligheidssloten;
- Ventilatieroosters in de ramen;
- Elektrische rolluiken aan de voorzijde van de woning;
- Geïsoleerde dakplaten;
- Pallet kachel en centrale verwarming;
- Vrij uitzicht op het park;

Algemeen:
Wilt u deze woning met veel mogelijkheden bezichtigen?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg