Bent u al lange tijd opzoek naar een mooie betaalbare woning met een ruime garage?

Verkocht Waalwijk Wijnruitstraat 25
Bent u al lange tijd opzoek naar een mooie betaalbare woning met een ruime garage? Dan is deze woning iets voor u!! Een mooie hoekwoning aan een rustige straat. De woning ligt op loopafstand van twee scholen, een supermarkt/ winkelcentrum, een zorg- en sport voorzieningen om de hoek.

Indeling:
Entree. Hal, toilet, meterkast/trapkast en een trapopgang naar de eerste verdieping. De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
Via de hal komt men in de keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, een wasbak, onder en bovenkasten en een 4-pits kookstel. De achterdeur in de keuken biedt tot de tuin en garage.
Via de keuken komt men in de woonkamer. De lichte ruime woonkamer heeft een muur met ijsselsteentjes en een balken plafond.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping aangekomen treft men de overloop aan met 2 ruime slaapkamers,1 kinderkamer en een badkamer. Eén van de slaapkamers heeft een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een douche met wastafel.

Tweede verdieping/zolder:
De tweede ... verdieping is nu in gebruik als bergzolder. De vloer van de voorzolder is verstevigd omdat de wasmachine is hier geplaatst. Verder treft men hier de cv (Bosch) en de geiser aan. Het dakraam op de zolder is recent vervangen.

Tuin:
De privacy biedende tuin is voorzien van een terras en gazon. Daarnaast is er in de tuin een ‘mancave’ aanwezig. De tuin is gelegen op het noorden. Een gedeelte van de tuin is in bruikleen van de gemeente. Hier wordt jaarlijks een klein bedrag voor betaald ( circa € 12,-/jaar).

Garage:
De vrijstaande garage is voorzien van krachtstroom, verwarming en heeft een ruime handbediendedeur. Daarnaast is de garage bereikbaar via de oprit en een loopdeur vanuit de tuin.

Bijzonderheden:
1. Ruime garage;
2. Zonwering aan de voorzijde van de begane grond;
3. De voortuin en de tuin aan de zijkant is eigendom van de gemeente Waalwijk;
4. Er is vloerverwarming op de begane grond;
5. Het dak heeft recent groot onderhoud gehad, de goten en de regenpijpen zijn hierbij ook vervangen;
Lees meer Verberg