Een halfvrijstaand woonhuis met een sfeervolle woonkamer met houtkachel en een tuin op het zuiden.

Verkocht Waalwijk Mercatorlaan 8
In de wijk “Besoyen”en op loopafstand van het Tweesteden ziekenhuis:
Een halfvrijstaand uitgebouwd woonhuis met o.a. een sfeervolle woonkamer met een houtkachel, een dichte keuken met inbouw-apparatuur, een serre annex tuinkamer, 3 slaapkamers, een badkamer en een onderhoudsvrije tuin.

Begane grond:
Entree. Hal. Toiletruimte. Meterkast (4 groepen).Trapkast. Keuken met een lichte tegelvloer en een keukenunit voorzien van een koelkast, een gaskookplaat en een afzuigkap. Aansluitend de serre annex tuinkamer met openslaande tuindeuren en een lichte tegelvloer. Vanuit de tuinkamer is inpandig de berging te bereiken met o.a. de aansluitingen voor het witgoed. Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, een houtkachel, een glas in lood raam en een deur naar de tuin. De woonkamer heeft een mooie eiken delen vloer. De begane grond is voorzien van dubbele beglazing m.u.v. de berging. Het woonhuis is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

1e verdieping:
Overloop. Op deze verdieping zijn ... 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met twee vaste kastenwanden en een wastafel. De compacte badkamer heeft een klein ligbad, een douchegelegenheid, een wastafel en een 2e toilet. Deze verdieping is voorzien van dubbele beglazing en heeft vloerbedekking.

Kapverdieping:
De kapverdieping is te bereiken via een vlizo-trap. Deze ruimte is verdeeld in 2 segmenten met een tuimelraam. Hier is tevens de combi-ketel INTERGAS 2020 geplaatst.

Tuin:
De tuin is gelegen pal op het zuiden, onderhoudsvrij en afgescheiden door een muurtje. De diepte is ca. 8 meter en de breedte is ca. 4 meter. De voortuin en de zijtuin zijn eigendom van de gemeente.

Wilt u deze goed onderhouden halfvrijstaande woning bezichtigen?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl. Maak dan een afspraak!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg