Ruime, comfortabele verhuurde woning met een woonoppervlakte van ca. 127 m2

Vraagprijs: € 335.000 k.k. Tilburg Ringbaan-Oost 117
De woning is verhuurd hierdoor is de woning met name geschikt voor een belegger. Er zit een huurvergunning op voor 4 personen.

Ruime, comfortabele woning met een woonoppervlakte van ca 127 m2, die recent geheel is aangepakt.

INDELING.
BEGANE GROND.
Hal.
Entree/hal voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond. Aangrenzend aan de hal is de kelder (gelegen onder de trapopgang) en volledig betegelde toilet met hangcloset.

Woonkamer.
Ruime en lichte woonkamer met een sierhaard en laminaatvloer.

Keuken.
Lichte dichte keuken met een vaste kast en de volgende inbouwapparatuur: magnetron, vierpits gas kooplaat, koelkast en afzuigkap. De deur naar de tuin is aan de achterzijde gelegen.

1e VERDIEPING.
Overloop.
Voorzien van stucwerk wanden en plafond, toegang tot 3 slaapkamers, een badkamer met deur naar het balkon.

Slaapkamer 1
Gelegen aan de achterzijde en voorzien van een nette laminaat vloer, stucwerk wanden en strak afgewerkt plafond. Twee vaste kasten.

Slaapkamer 2,
Gelegen aan de voorzijde en ... voorzien van een nette laminaat vloer, stucwerk wanden en gipsplaten plafond. Eén vaste kast.

Slaapkamer 3,
Voorzien van een nette laminaatvloer met laminaat vloer, nieuw stucwerk en gipsplaten plafond.

Badkamer
Ruime badkamer voorzien van tegelwerk, zwevend toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

2e VERDIEPING.
Voorzolder.
Via een vaste trap is de voorzolder bereikbaar met 2 ruimtes de geplaatste CV-ketel, HR combi, 20…. Voorzien van dakisolatie en stucwerk. De voorzolder geeft toegang tot de twee slaapkamers met dakkapellen.

BUITEN.
Tuin.
Ruime, gezellige achtertuin met achterom en stenen berging van ruim 6 m² .ALGEMEEN.
Bouwjaar ca. 1949
Inhoud ca. 456 m³.
Woonoppervlakte ca. 127 m².
Perceeloppervlakte ca. 130 m².

BIJZONDERHEDEN.
- Verhuurde woning.
- CV ketel, HR combi, 20..
- zonnepanelen ??
- airco’s voor verwarmen en koelen ??
- dubbele beglazing in de deels aluminium en deels houten kozijnen
- vernieuwde stucwerk wanden en plafonds
- laminaatvloeren op de verdiepingen,

Kortom, een prachtige woning die de moeite waard is om te komen bezichtigen.

VERDERE INFORMATIE.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Wilt u misschien deze verhuurde woning gaan kopen? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!
Bel 0416-28 39 39 of mail info@woonkenners.nl ons!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg