Bedrijfswoning met ruime hal

Verkocht | onder voorbehoud Sprang-Capelle Tinus van der Sijdestraat 31
Gelegen op het bedrijventerrein ‘’Berkhaag’’ te Sprang-Capelle staat deze ruime woning met degelijke bedrijfsruimte
De bestemming is wonen met bedrijvigheid.

Woning: Entree. Meterkast (de hoofd meterkast is in de hal). Toiletruimte met hangend wandcloset met fontein, garderobe-nis. De degelijke houten trap geeft toegang te de verdieping. Via de glazen openslaande deuren komt men in de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming dat doorloopt t/m de inpandige kantoorruimte. De woonkamer is ingedeeld met een zitgedeelte dat doormiddel van de gashaard verbonden wordt met het eetgedeelte. Het eetgedeelte staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, combi-oven magnetron, gaskookplaat 4-pits, afzuigkap, spoelbak en een vaatwasser. Daarnaast is in de keuken een voorraadkast/kelder aanwezig.

Via de keuken komt met in de bijkeuken. Hier is zijn de witgoedaansluitingen en tevens de cv (Remeha 2014) geplaatst. De bijkeuken biedt toegang tot de tuin en via de loopdeur ... komt men in het inpandige kantoor. Het kantoor is voorzien van een keukenblok en er is een trapopgang die ook toegang biedt naar de verdieping.

1e Verdieping:
De verdieping is voorzien van een massieve houten vloer (op betonvloer) en heeft een ruime overloop. Grenzend aan de overloop zijn 3 slaapkamers. De ruime ouderslaapkamer is voorzien van een airco. De badkamer heeft een ruim ligbad, douche, toilet en een wastafel. Aan de overloop is nog een deur, deze staat in verbinding met de slaapkamer boven het kantoor gedeelte. Dit kan zowel afgesloten worden als dagelijks in gebruik genomen worden. Via de overloop komt men met een vaste trap op de 2e verdieping.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping zijn nog eens 2 slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer heeft nog extra bergruimte.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van een terras, gazon en een overdekt zitje met een achterom.

Loods/werkplaats:
De werkplaats biedt mogelijkheden voor het wonen en werken aan huis. In de werkplaats is een echte mancave gemaakt met een bar erin. Daarnaast is hier nog een extra luxe kantoor met keuken en een hobbyruimte op de verdieping. In het kantoor is de hoofdmeterkast gevestigd. De keuken heeft zicht op de buitenruimte waar men heerlijk tijdens de lunch kan zitten tijdens zomerse dagen.

Bijzonderheden:
- Airco's In de woonkamer & ouderslaapkamer;
- Wonen en werken aan huis;
- Hekwerk rondom;
- Houtenkozijnen met dubbelglas;
- Tuin met privacy


Algemeen:
Wilt u deze ruime woning met bedrijfshal/kantoren bezichtigen?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!


Lees meer Verberg