Een goed onderhouden vrijstaande woning op een perceel van 513 m² met een inpandige garage en tuin op het westen.

Vraagprijs: € 549.000 k.k. Sprang-Capelle Jan de Rooijstraat 11
Op een unieke en rustige locatie in Sprang-Capelle:
Een goed onderhouden vrijstaande woning op een perceel van 513 m² met een inpandige garage en een tuin gelegen op het westen. De ligging is perfect te noemen dichtbij Waalwijk, Kaatsheuvel en uitvalswegen N261 (Tilburg-Waalwijk) en A59.

Begane grond:
Entree/hal met een meterkast voorzien van 9 groepen en 2 aardlekschakelaars.
De ruime hal biedt middels de vaste trap toegang naar de verdieping en aan de rechterzijde naar ruime slaapkamer op de begane grond met tapijt en zicht op de voortuin en straat.
In de gang is toegang tot de toiletruimte met een hangend wandcloset met fontein. Daarnaast is er een deur naar de woonkamer en een deur naar de dichte woonkeuken.

De ruime woonkamer heeft een zit – en een eetgedeelte en is voorzien een gaskachel.
Aan de achterzijde heeft de woonkamer een uitbouw en is door middel van twee openslaande deuren te bereiken. De uitbouw zorg voor veel lichtinval en via een deur is de achtertuin en terras te bereiken.

De keuken is ... voorzien van de volgende apparaten: een geïntegreerde vaatwasser, een gasfornuis met vier-pits gaskookplaat, een oven, een afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken, de bijkeuken biedt toegang tot de badkamer en de garage. De badkamer is voorzien van een douchecabine en wastafel. In de garage zijn wasmachine-aansluitingen aanwezig. Daarnaast heeft de garage een bergzolder en openslaande deuren naar de straat.

Eerste verdieping:
Via een hardhouten trap kom je op de ruime overloop met twee slaapkamers en een cv-ruimte. De slaapkamers hebben beide inbouwkasten. Deze bieden veel opslagruimte.

Tuin:
Achter de woning ligt een ruime tuin. De tuin is voorzien van een gazon en heeft een groene omgeving. De tuin ligt rondom de woning. Naast het huis is een achterom naar de tuin.

Bijzonderheden:
• Auto luwe straat;
• Grote garage;
• Dubbele beglazing;

Wilt u misschien in deze woning gaan wonen? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!
Bel 0416-28 39 39 of mail info@woonkenners.nl ons!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg