Een vrijstaande woning gelegen aan een rustige weg in Sprang-Capelle met een ruime tuin met vrij uitzicht.

Verkocht Sprang-Capelle Wendelnesseweg-West 39
Een oudere vrijstaande woning gelegen aan een rustige doorgaande weg in Sprang-Capelle met een ruime tuin met vrij uitzicht, gelegen op het Westen.

Indeling:
Entree. Hal, meterkast met vier groepen en een trapopgang naar de eerste verdieping.
Via de hal komt men ik de ruime woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde en veel licht-inval. De lichte woonkamer heeft een mooi gestuukt plafond. Via de hal komt men ook in de keuken waar een kelder aanwezig is. De keuken geeft doorgang naar de aanbouw dat zicht heeft op de ruime tuin met vrij uitzicht. Daarnaast is hier de wc gesitueerd met een extra bergruimte. Deze ruimte geeft toegang tot de tuin, die gelegen is op het westen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping aangekomen treft men een ruime overloop met 3 slaapkamers en een eenvoudige badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van dubbelglas. De overige kamers zijn voorzien van enkelglas. Twee slaapkamers hebben een inbouwkast.

Zolder:
De zolder is de bereiken via een vlizotrap en is in gebruik als bergzolder. ...

Tuin:
De ruime tuin is voorzien van beplating, een terras en biedt privacy. De woning heeft een ruime voortuin en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen. Naast de woning is een ruime oprit aanwezig met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden:
• Vrijstaande woning met 3 slaapkamers;
• Tuin op het westen;
• Eigen oprit;
• Gelegen aan een rustige parallelweg;
Lees meer Verberg