Meerdere appartementen en een multifunctionele ruimte op een top locatie in Loon op Zand!

Vraagprijs: € 329.000 k.k. Loon op Zand Hoge Steenweg 30 A
Op een goede locatie staat die unieke pand met meerdere opties en mogelijkheden! Aan de Hoge Steenweg is een ruim appartement met meerdere slaapkamers.

Aan de kant van de Gerlachusstraat is op de verdieping nog een appartement en een multifunctionele ruimte op de begane grond.

Huidige indeling:
Appartement begane grond:
Entree met een elektrisch bedienbaar rolluik (via sleutel). Alarminstallatie. Grote ruimte met keukenunit en een close in boiler. Meterkast. Portaaltje met fonteintje en toiletruimte. Vaste trap naar bovengelegen verdieping. Tussenruimte met airco-installatie en een boiler. De oppervlakte van de deze 2 ruimten is ca. 83 m². Aansluitend de voormalige werkruimte welke voorzien is van vloerverwarming met een vluchtdeur. De oppervlakte is ca. 40 m². De begane grond heeft een laminaatvloer. De bovengelegen verdieping heeft een oppervlakte van ca. 27 m² en is voorzien van een wastafel en een vluchtdeur naar het platte dak.

Appartement:
Via de Gerlachusstraat is door middel van een poort het appartement te ... bereiken. Er is een privacy biedende binnenplaats. Via de entree met een rolluik is door middel van een trap het appartement bereikbaar. Gang. Grote bergruimte waar tevens de combi-ketel en de c.v.-ketel Merk AWB (bouwjaar onbekend) zijn geplaatst. Toiletruimte met een zwevend wandcloset. Slaapkamer met veel lichtinval en aansluitend de badkamer met een wastafel, een douche-cabine, inbouwspots en de aansluiting voor de wasmachine. Sfeervolle woonkamer met een keukenunit voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en de aansluiting voor de vaatwasser. Via de gang is door middel van een vlizo trap de grote bergzolder te bereiken. Het appartement is op dit moment verhuurd. De oppervlakte is ca. 70 m².
Vrijwel het gehele object is voorzien van rolluiken.

Algemeen:
Dit object is zeer geschikt voor een belegger!
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg