Twee onder één Kapwoning met zonnige tuin, garage en energielabel B gelegen in Kaatsheuvel.

Verkocht Kaatsheuvel Hilsestraat 44
Een goed gelegen en onderhouden uitgebouwde twee onder één kap-woning met o.a. een ruime L-vormige woonkamer, een open keuken, een badkamer en 4 slaapkamers met naast de woning een garage met openslaande deuren.
De tuin is gelegen op het zuiden en de woning ligt aan een secundaire autoluwe straat.
De woning is het een energiezuinige woning met een energielabel B, wat resulteert in lagere energiekosten en een milieuvriendelijkere levensstijl.

Bij het betreden van de woning valt direct de ruime en lichte woonkamer op. Grote ramen laten het zonlicht binnenstromen, waardoor de ruimte een warme en uitnodigende sfeer heeft. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek.

De open keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Hier kunt u uw culinaire vaardigheden laten zien en de lekkerste gerechten bereiden. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor al uw keukengerei en boodschappen.

De woning beschikt over vier slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor gasten. De ... kamers zijn allemaal ruim en goed verlicht, waardoor een comfortabele en rustgevende omgeving wordt gecreëerd. Daarnaast is er een badkamer met een douche, een toilet en een wastafel.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de ligging aan een autoluwe straat. Dankzij de ideale zuidelijke oriëntatie kunt u hier de hele dag genieten van de zon.

Naast de tuin biedt deze woning ook een garage, wat een groot voordeel is. Hier kunt u uw auto veilig parkeren en heeft u extra opbergruimte voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.

Bijzonderheden:
• Ruime kavel met mogelijkheden ;
• Rustige locatie nabij het centrum;
• 9 zonnepanelen;
• Ruime garage met spouwmuren en openslaande deuren;

Kortom, deze twee onder-één kapwoning in Kaatsheuvel biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en gezellig leven. Met een ruime woonkamer, open keuken, vier slaapkamers, een tuin op het zuiden en een garage, is dit de ideale woning voor een gezin of een stel. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden!
Lees meer Verberg