Deze fraaie instapklare woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met een ruime garage.

Verkocht Kaatsheuvel Keelakker 5
Deze fraaie instapklare woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk is een uitgebouwde en nagenoeg geheel gerenoveerde verspringende tussenwoning met verassend veel ruimte en zeer royale garage (ca.29 m²).

Beganegrond:
Indeling: hal/entree v.v. hoogwaardige tegelvloer voorzien van vloerverwarming (doorlopend over de gehele begane grond), geheel licht betegeld toilet met zwevend closet en fontein, meterkast en garderobenis. Lichte uitgebouwde woonkamer voorzien van spachtelputz wandafwerking, gladde plafondafwerking, openslaande tuindeuren en vernieuwde hardhouten trap (op 1e etage afsluitbaar). De open luxe keuken met L-inrichting en Siemens inbouwapparatuur is voorzien van een natuursteen blad, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, close-in-boiler, carrousel kast en pannenlades en is aan de tuinzijde gelegen. De tuin is te bereiken middels de openslaande tuindeuren of de deur in de keuken.

1e verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer (doorlopend over de gehele ... 1e etage), afgesloten trapopgang vanaf de begane grond en vaste trap naar de 2e etage. Slaapkamer I (ca. 7 m²) en slaapkamer II (ca. 13.5 m²) zijn aan de achterzijde gelegen. Slaapkamer III (12.5 m²) is aan de voorzijde gelegen. De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van douche cabine met thermostaat kraan, ligbad, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Voorzolder met nieuw dakraam, voorzien van veel afgesloten bergruimte en toegang tot de separate wasruimte. Wasruimte met opstelling van wasmachine, droger en Cv-ketel (bj. Vailliant 2018) Ruime 4e slaapkamer (ca. 17.5 m²) voorzien van veel bergruimte achter de afgesloten knieschotten.

Garage:
In 1994 in spouw gebouwde zeer royale garage (ca. 29 m²) voorzien van elektriciteit en water. De garage is uitgevoerd met een kanteldeur en loopdeur. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoor aan huis, kapsalon, praktijkruimte etc.

Tuin:
De keurig aangelegde tuin is voorzien van een royaal terras, borders, buitenkraan en elektriciteit. Aan de achterzijde zijn er geen directe achterburen waardoor de privacy optimaal is. De achterom is gesitueerd via de garage. De tuin is op het (zuid)-oosten gelegen.











Overige gegevens:
- Energielabel B;
- De woning is voorzien van rolluiken;
- Uitgebouwde woning aan de voorzijde;
- Dak van de garage is recent vernieuwd 2021; Bitumen;
- De woning is voorzien van veiligheidssloten. Alle deuren zijn met 1 sleutel te openen.
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie. Alsmede is de woning geheel voorzien van dubbele beglazing;
- De benedenverdieping is voorzien van houtkozijnen met dubbele beglazing. De overige verdiepingen en garage zijn voorzien van kunststofkozijnen met Hr++ beglazing
- CV bouwjaar 2018 Vaillant;
- Er zijn twee airco’s in de woning geplaatst 1 jaar oud en vijf jaar oud;

Het betreft een instapklare woning die zeer zeker een bezichtiging waard is!
Aanvaarding in overleg.
Lees meer Verberg