Een ruime twee onder één kapwoning gelegen op een groot perceel met een diepe tuin op het zuiden, met veel groen en een ruime garage.

Vraagprijs: € 539.000 k.k. Kaatsheuvel Vossenbergselaan 25 A
Deze verrassende ruime twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan de Vossenbergselaan, een van de mooiste straten van Kaatsheuvel. Dit is een ruime bomenrijke laan met een breed groenperk in het midden, op loopafstand van het centrum en scholen. De woning is rustig gelegen op een groot perceel met een diepe tuin op het zuiden, met veel groen. Naast de woning ligt een grote oprit met een ruime garage.

Indeling:
Entree. Hal met meterkast en toegang tot een toilet met hangend closet. De hal geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een natuurstenen vloer. Vanuit de woonkamer geeft een open vaste houten trap toegang tot de eerste verdieping. De zonnige eetkamer met open keuken grenst aan de woonkamer en heeft zicht op de royale achtertuin. De kruipruimte is vanuit de keuken te bereiken.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop die toegang biedt aan 4 grote slaapkamers, een grote badkamer en een inbouwkast. De grootste slaapkamer, aan de achterzijde, heeft via een deur toegang tot het balkon. Daarnaast is de ... badkamer ook via deze slaapkamer te bereiken.
De badkamer is voorzien van een wastafel, inloop-douche en een hangend toilet. Tevens zijn in de badkamer de aansluitingen voor het witgoed aanwezig. De overloop geeft via een vaste houten trap toegang tot de zolderverdieping.

De zolder, met veel lichtinval, is nu één grote ruimte. Dankzij de hoge kap en het grote oppervlak zijn er volop mogelijkheden, bijvoorbeeld om nog twee extra slaapkamers te creëren.
De CV ketel (Intergas) zorgt voor warm water en verwarming en is op deze zolder geplaatst.

Tuin:
De verrassend ruime en vrij gelegen achtertuin heeft een terras, grenzend aan een groot gazon, omgeven door bomen en bloeiende heesters. Een volwassen notenboom geeft schaduw in de zomermaanden. De tuin is gelegen op het zuiden. De ruime stenen garage is te bereiken via de oprit (garagekanteldeur met loopdeur) en de tuin (enkele deur).
Op de lange oprit kunnen meerdere auto’s geplaatst worden.

Bijzonderheden:
• 4 grote slaapkamers, zeer grote zolder met veel mogelijkheden;
• Ruime lichte woonkamer;
• Tuin gelegen op het zuiden;
• Ruime garage;
• Toplocatie:

Heeft u vragen of wilt u deze verrassend ruime woning bezichtigen, maak dan een afspraak.
Bel 0416 28 39 39 of mail naar info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg