Eengezinswoning verkocht in Hank

Verkocht Hank Keizersveer 17 a
TOPPER!
Op een prachtig perceel gelegen aan het water “Bergse Maas”
Een prima gelegen vrijstaand woonhuis in ‘landhuisstijl’ met een grote loods van 120 m² Een overkapt zwembad van 11 m x 4,5 m en 2 m diep, paardenstallen paddock en een fraai vrij uitzicht en over het water. Dit alles op een ruime kavel van 1.685 m².

Begane grond:
Entree. Ruime hal. Trappartij naar de verdieping. Toiletruimte.
Zeer ruime sfeervolle living (ca. 60 m²) en serre met veel lichtinval en openslaande tuindeuren naar het terras. Vanuit de woonkamer bereik je de ruime woonkeuken voorzien van een koffiezetter, koelkast, quooker, afzuigkap en close in boiler 10 ltr.

Eerste verdieping:
Via een vaste draaitrap is de verdieping te bereiken. Ruime overloop. Toiletruimte, 4 Slaapkamers waarvan 2 met een balkon. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.
Op deze verdieping is de badkamer aanwezig voorzien van een dubbele wastafel en douchecabine met stoomcabine. De cabine heeft tal van handige opties en is compleet uitgevoerd. Zo beschikt ... de cabine over een hoofddouche, handdouche en massagejets.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Ruime overloop. Toiletruimte (sanibroyeur) , 5e slaapkamer met badkamer ensuite. De badkamer is voorzien van een fraai ligbad met sfeerverlichting, een regendouche en twee wasmeubels.

Loods/hal:
De ruime garage heeft een oppervlakte van ca. 120 m² en een hoogte van 7.50 , met één sectionaaldeur (een elektrisch- en een handbediend), een wasbak met een close in boiler voor warm water. Via een lift zijn spullen op de grote bergzolder te plaatsen op de eerste verdieping. De loods heeft spouwmuren en de vloer is voorzien van betonen klinkers.

Tuin:
Aan de achterzijde van het woonhuis is de tuin volledig voorzien van sierbestrating met een overdekt zwembad 11 x 4.5 m verwarmd met overkapping en een prachtig vrij uitzicht over de Bergse Maas en de weilanden.
De breedte is ca. 38m.

Bijzonderheden:
• De woning is op de begane grond voorzien van isolerende dubbele beglazing;
• Het energielabel is E;
• Er is een beregeningsinstallatie aanwezig via het waternet;
• De hal, de keuken en de bijkeuken zijn voorzien van een korreltapijt vloer;
• De woonkamer is voorzien van een hardhouten massieve vloer.
• Gedeeltelijk is het woonhuis voorzien van rolluiken zowel elektrisch als handbediend;
• Zowel voor als achter een prachtig vrij uitzicht over de weilanden;
• De ligging van het object is landelijk en in het buitengebied;
• Er is een waterontharder aanwezig in de meterkast
• Er zijn drie paardenstallen 3 m x 3 m voorzien van rubberen tegels
• Zadelkamer en een voorraad hok voor hooi van 18 m² en een paddock van 400 m².
• Fraai zwembad met een telescopische zwembadoverkapping. Openen en sluiten gaan moeiteloos! Bovendien bespaart U energie op uw verwarming en bladeren en vuil krijgen geen kans om in het water terecht te komen.

Algemeen:
Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg