Een uitgebouwde, half vrijstaande woning met open keuken, 4 slaapkamers met garage.

Verkocht Gemert Vondellaan 63
Een uitgebouwde, halfvrijstaande woning met open keuken, 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin. Gelegen op een gewilde woonlocatie met winkel en openbaar vervoer.

Via de voortuin bereikt u de voordeur van de woning. U komt binnen in de ruime hal. In de hal treft u de meterkast, garderobe en het toilet. Vervolgens is er via een deur met ruitjes toegang tot de woonkamer. Het toilet geheel betegeld en is voorzien van een hangend toilet, fonteintje en een draairaampje. De Z-vormige woonkamer is geheel in lichte tinten afgewerkt met een spuitwerk plafond en grotendeels behangen wanden. De woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde met zicht op de voortuin en de zij-tuin, tevens is hier een sfeervolle houtkachel aanwezig met getrommeld marmeren plateau.

Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen en er is een open keuken in de aanbouw.
De ruime open keuken is in de aanbouw gesitueerd. De wanden zijn voorzien van een sfeervolle en praktische lambrisering met daarboven spachtelputz stukwerk. Het panelen plafond is ... voorzien van inbouwverlichting. De keukenuitrusting is in wandopstelling geplaatst, in een lichte kleurstelling uitgevoerd en uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasser en een 1,5 rvs spoelbak.

Op de eerste verdieping is een ruime overloop met een badkamer en drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad en een bad-meubel.

Middels een vaste trap toegang naar de tweede verdieping waar een voorzolder en extra slaapkamer aanwezig is. Op de voorzolder is een wasmachineaansluiting en is een cv-ketel AWB b.j. 2015 geplaatst.

Bijzonderheden:
- Garage;
- Houtkachel;
- Gedeeltelijk dubbele beglazing;
- Bouwjaar 1976;
- Woonoppervlak 170 m², Inhoud 420 m³;
- Perceeloppervlak 317 m²;

Heeft u vragen of wilt u deze leuke woning, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.
Bel: 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg