Commercieel kantoor te koop in Waspik

Vraagprijs: € 490.000 k.k. Waspik Ruytenbergweg 1
Degelijk gebouwd bedrijfspand bestaande uit circa 600 m² kantoorruimte en circa 200 m² bedrijfshal, gelegen op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein Scharlo in Waspik.

Deze bedrijfsruimte is absoluut een bezichtiging waard!!

Wij nodigen u van harte uit om deze woning te bekijken, een afspraak is snel gemaakt!

Algemene info:
- Pand is optimaal geïsoleerd door aanwezigheid van dak-, vloer- en gevelisolatie.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- rondom geïntegreerde rolluiken raampartijen.

Oppervlakte:
oppervlakte perceel 800 m²
Indeling:
De bedrijfsruimte bestaat uit circa 600 m² kantoorruimte, verdeeld over de eerste en tweede verdieping, en een bedrijfshal van circa 200 m².

Begane grond
Op de begane bevinden zich 2 kantoorruimten, die ook prima te gebruiken zijn als showroom. Deze zijn voorzien van een granieten tegelvloer en aluminium plafond met inbouw lichtarmaturen. De aanwezige toiletgroep bestaat uit een gelijkwaardig dames- en herentoilet. Middels de kantoorruimte op de begane grond heeft ... men toegang tot de achtergelegen bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 200 m² en een plafondhoogte van 7,5 m voorzien van loopdeur en overhead-deur.

Middels een trap in de kantoorruimte op de begane grond komt men op de kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. De kantoorruimte is voorzien van granieten tegelvloer. Op de eerste verdieping is een derde toilet met douchegelegenheid aanwezig.

BTW niet van toepassing
Lees meer Verberg