Appartement te koop in urbano

Prijs op aanvraag urbano Pozo del Esparto
Appartement , met 83 m² gebouwd, 81 m² bruikbare opp. , 141 m² perceel opp.: , 58 tuin oppervlakte , 2 slaapkamers , 2 badkamers , 2 toiletten , nieuw, verdieping Baja, 2 kasten, 1 terrassen, 43 m² van terras, keuken met huishoudelijke apparaten, achtererf, oriëntering zuid, 2023, gemeenschappelijk zwembad, 2 verdiepingen , verwarming individueel, brandstof elektrisch, warm water centrale, vloer keramiek

Stelt u zich eens voor.
U heeft jarenlang hard gewerkt. En nu is eindelijk het moment aangebroken waar u altijd van gedroomd heeft: een eigen huis onder de Spaanse zon. U houdt van zon en zee en zou het liefst aan de kust wonen. Op een plek waar u de zee hoort ruisen, waar u het warme zand onder uw voeten voelt als u een wandeling maakt over het strand. Een plek waar u hele jaar door kunt genieten van het buitenleven, of u nu een kop koffie pakt op een terras aan het strand, of in uw eigen tuin de barbecue aansteekt om heerlijk met uw vrienden of familie tot in de late uurtjes te eten en naar de lichtjes te kijken van de dorpen ... die aan de kustlijn liggen. Dat is het ware leven. Ligt dit ook voor u binnen handbereik? We zullen eens een kijkje nemen.

In Pozo del Esparto, een plaats aan de kust in de provincie Almería, Andalusië worden prachtige, moderne appartementen, met gemeenschappelijk zwembad gebouwd. De appartementen worden volgens de moderne maatstaven afgewerkt en zullen in 2023 klaar zijn. Laten we een van deze woningen eens van dichtbij gaan bekijken, een appartement op de begane grond (planta baja).

We komen via een nette toegangspoort op het terras, waar u als u dat wilt, gemakkelijk uw auto kunt parkeren. U kunt dit terras natuurlijk ook omtoveren tot een aangename tuin waar u heerlijk uw kopje koffie kunt drinken in de eerste ochtendzon. We komen de woning binnen in de woon- eetkamer met een moderne open keuken. Op de vloer liggen grote, lichte tegels en via de grote glazen schuifdeuren die uitkomen op uw terras, komt er veel natuurlijk licht binnen. Via deze glazen deuren heeft u altijd een verbinding met uw terras.

We lopen de keuken voorbij en komen nu bij de twee slaapkamers (waarvan een met een badkamer en suite) en de aparte badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim en bieden via de glazen schuifdeuren toegang tot de patio die achter de woning ligt. De moderne badkamers met vloerverwarming zijn voorzien van toilet, bidet, wastafel en douche.

Stelt u zich eens voor hoe het is om hier te wonen of om hier uw vakanties door te brengen. Zou dat niet geweldig zijn?
Als u meer wilt weten over dit appartement of het met eigen ogen wilt komen bekijken, neem dan gerust contact met ons op.
Lees meer Verberg