Appartement te koop in Urbanizacion

Prijs op aanvraag Urbanizacion Cuevas del Almanzora
Appartement , met 144 m² gebouwd, 72 m² bruikbare opp., 2 slaapkamers, 1 badkamers, 1 toiletten, 1 garage/s, vernieuwd, verdieping 5, 2 kasten, 1 terrassen, 22 m² van terras, keuken met huishoudelijke apparaten, berging, achtererf, lift, gemeubileerd, oriëntering zuid, tussen de 10 en 15 jaar, prive zwembad, 1 verdiepingen , verwarming centrale, brandstof elektrisch, airconditioning warm en koud , warm water centrale, waterverwarming elektrisch, vloer porselein.

Stelt u zich eens voor.
U heeft jarenlang hard gewerkt en goed gespaard om uiteindelijk een appartement in Spanje te kunnen kopen. Om te overwinteren, misschien zelfs uiteindelijk wel gewoon helemaal te gaan wonen. U houdt van zon en zee, u houdt van rust en natuur. Liefst woont u in een authentiek stukje Spanje waar u zich onder de Spanjaarden kunt begeven. Zou dat nog kunnen, aan de Spaanse kust?

Jazeker.
In de regio van Cuevas del Almanzora, een rustig en ongerept stukje Andalucië, ligt dit prachtige appartementencomplex. Op loopafstand van de kust, nabij leuke bars ... en restaurants, met op de achtergrond prachtige bergen. Hier heeft u werkelijk beste van twee werelden.

Het appartement dat wij u nu laten zien, is onlangs volledig gerenoveerd en modern ingericht. Het wordt volledig gemeubileerd aangeboden, het enige wat u nu nog nodig heeft, is uw tandenborstel. Laten we eens kijken of het aan uw wensen voldoet.

We komen het complex binnen via de garage, de eigenaar laat ons de ruime parkeerplaats zien die u als toekomstig eigenaar ter beschikking heeft. De garage is schoon en droog. We pakken de lift naar de tweede verdieping en komen in de opbergruimte. Hier is plaats genoeg voor alle spullen die u niet direct in uw woning nodig heeft maar waar u toch wel aan hecht. Ook deze ruimte is zeer netjes, uw spullen kunnen hier veilig opgeborgen worden. We pakken nogmaals de lift en komen uit op de vijfde verdieping, waar het appartement zich bevindt. Via de nette gang komen we bij de woning, en zodra we binnenkomen zien we hoe goed de huidige eigenaar deze heeft opgeknapt. Het appartement is zeer sfeervol ingericht, er ligt een mooie, moderne vloer die prachtig combineert met de witte wanden, de meubels, de gordijnen en de muur decoratie. Deze woning is werkelijk volledig in balans. We zien een gezellige woonkamer die uitkomt op het grote terras. Vanuit dit terras, waar u met gemak een lounge set neer kunt zetten, kijkt u uit over het gemeenschappelijke zwembad, over het dorp en over de zee. Het is werkelijk adembenemend. Ziet u zich hier al zitten tijdens de lange zomeravonden waar Andalusië zo bekend om staat?

Grenzend aan de woonkamer vinden we de volledig ingerichte keuken. Deze is voorzien van een groot raam dat eveneens uitkijkt op uw terras en de omgeving. We lopen nog een stukje verder en komen bij de twee moderne slaapkamers en de nette badkamer. In een van de slaapkamers kunnen maar liefst vier personen slapen. U heeft hier een eenpersoons bed, en een stapelbed waar u nog een slaapplaats onderuit tevoorschijn kunt toveren. Als u een weekje met uw familie wilt doorbrengen in dit appartement dan hoeft dit dus geen enkel probleem te zijn.

Ziet u zich hier al wonen of van uw welverdiende vakanties genieten? Kom dan gerust een kijkje nemen in dit mooie, moderne appartement.
Lees meer Verberg