Appartement verkocht in Sprang-Capelle

Verkocht Sprang-Capelle Hendrikus Chabotstraat 80
Omschrijving:
Een ruim, perfect gelegen instap klaar appartement in Sprang Capelle.
Dit appartement is gelegen in het zeer nette appartementencomplex “Wieldrecht”.
Een mooi appartement met een grote overdekte buitenruimte gesitueerd op het zonnige zuiden. Naast de grote woonkamer met een keuken (circa 2 jaar oud) zijn er twee slaapkamers, een badkamer (2 jaar oud)en een technische ruimte / berging voor was- en droogmachine. Op de begane grond is er ook nog een eigen berging.
Het appartement ligt op de eerste verdieping (woonlaag 2) en heeft een schitterend uitzicht over de tuin voor het complex. Bij de entree is een trap en ook een lift aanwezig en is er voldoende parkeergelegenheid bij het complex.

Begane grond:
Op de begane grond van het complex is er bij de voordeur een deurbel aanwezig met video intercom, brievenbussen en er is een lift en een trap. Tevens zijn via deze ruimte de bergingen te bereiken. Met de fiets is het mogelijk vanuit de berging rechtstreeks de straat te bereiken. Op het terrein voor de entree van ... het appartement zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen. Daar bevindt zich ook de ondergrondse afvalcontainer waarvoor alle bewoners een persoonlijk pasje hebben.

Indeling:
Entree/hal
De ruime hal geeft toegang tot alle ruimtes waaronder de meterkast voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. De hal heeft twee ramen waardoor licht van buiten en vanuit de woonkamer de hal binnenkomt. De woonkamer heeft alle raampartijen op het zuiden en geeft een mooi zicht op de tuin voor het complex. De ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar. Ook is er een deur naar het grote overdekte balkon. De open keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van de nodige kastruimtes, een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een diepvries met drie lades.

Slaapkamers
De grootste slaapkamer grenst aan het balkon, heeft een deur naar het balkon en ook een deur naar de hal. De kleinste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde.

Badkamer
Ruime badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche met thermostaatkraan en een designradiator. De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling.

Toilet
De toiletruimte is separaat, geheel betegeld en voorzien van een verhoogd toilet en fonteintje.

Technische ruimte/berging
De technische ruimte/berging is voorzien van aansluitpunten voor de was- en droogmachine. De Vaillant Ecotec Plus cv-combiketel (bouwjaar 2020) en de mechanische ventilatie is ook in deze ruimte gesitueerd.

Balkon
De ruime buitenruimte is overdekt, maar toch heerlijk zonnig en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en heeft een mooi zicht op de tuin en straat voor het complex.

Berging
Deze ruime berging ligt op de begane grond en is goed te bereiken. De berging is voorzien van verlichting.

Bijzonderheden:
• 2 slaapkamers;
• Ruime woonkamer;
• Balkon gelegen op het zuiden;
• Ruime berging;
• Energielabel c;
• Er is een nieuwe pvc vloer in het gehele appartement.
• Recent geheel geschilderd door professionele schilder.
• Op de keukenapparatuur en de cv ketel zit nog garantie tot medio dec 2025.

Heeft u vragen of wilt u deze verrassend ruim appartement bezichtigen, maak dan een afspraak.
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg