Eengezinswoning verhuurd in Gemert

Verhuurd Gemert Vondellaan 63
Uitgebouwde, halfvrijstaande woning met leefkeuken, 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin. Gelegen op een gewilde woonlocatie met winkel en openbaar vervoer.
Via de voortuin bereikt u de voordeur van de woning. U komt binnen in de ruime hal die geheel in lichte tinten is afgewerkt met behangen wanden. In de hal treft u de meterkast, garderobe en het toilet. Vervolgens is er via een deur met ruitjes toegang tot de woonkamer. Het moderne toilet is voorzien van een hangend toilet, fonteintje en een venstertje.
De z-vormige woonkamer is geheel in lichte tinten afgewerkt met een spuitwerk plafond en grotendeels behangen wanden.
De woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde met zicht op de voortuin en de zijtuin, tevens is hier een sfeervolle houtkachel aanwezig met getrommeld marmeren plateau. Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen en er is een open keuken in de aanbouw. De ruime leefkeuken is in de aanbouw gesitueerd en is belegd met een marmoleum vloer. De wanden zijn voorzien van een sfeervolle en praktische ... lambrisering met daarboven spachtelputz stukwerk. Het panelen plafond is voorzien van inbouwverlichting. De keukenuitrusting is in wandopstelling geplaatst, in een lichte kleurstelling uitgevoerd en uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasser, 1,5 rvs spoelbak


Bouwjaar1976
Woonoppervlak 170 m² 420 m³
Perceelsoppervlak 317 m²

* Huur periode minimaal 1 jaar. Geen huisdieren toegestaan. Gestoffeerd opgeleverd.
Lees meer Verberg