Omschrijving

Woningbouw mogelijk!

Gelegen aan een doorgaande straat in Kaatsheuvel en met een goede ontsluiting naar de snelwegen in de driehoek Den Bosch, Tilburg en Breda: Een multifunctionele bedrijfsruimte met de mogelijkheid om aan de voorzijde een vrijstaande woning te realiseren op een perceel van 1430 m². 

 

Omschrijving van het bedrijfsmatig object:

Het terrein kan afgesloten worden aan de voorzijde van de Antoniusstraat door middel van een grote schuifpoort. Het buitenterrein is bestraat door middel van klinkerbestrating.  Er bevinden zich 6 parkeerplaatsen voor het bedrijfsobject. Op deze plaats is het mogelijk om een vrijstaande woning te realiseren.  

 

De indeling is als volgt:

Entree, ruime hal, kantoorruimte met een balie. De oppervlakte is ca. 45 m² voorzien van systeemplafonds en tl-verlichtingsarmaturen. Er zijn rolscreens aanwezig. Tussenhal, luxe uitgevoerde toiletruimte met een toilet en een wastafel.

Kantoor-annex opslagruimte met een aparte ingang. De oppervlakte is ca. 100 m² voorzien van systeemplafonds en tl-verlichtingsarmaturen. Keuken met compleet keukenblok en een toiletruimte. Portaaltje. Opslagruimte met een oppervlakte van ca. 110 m².

 

Via de linkerzijde van het gebouw kunt u met de auto of vrachtauto naar de achtergelegen         

bedrijfsruimte met aan de linkervoorzijde parkeerplaatsen. Deze bedrijfsruimte staat  in verbinding staat met de andere ruimten. 

 

De indeling is als volgt:

Entree, 2 kantoorruimten van respectievelijk ca. 15 m² en 30 m² voorzien van systeemplafonds

en tl-verlichtingsarmaturen. Grote opslagruimte van ca. 400 m² met een grote kanteldeur voor het laden en lossen van goederen en aan de voorzijde een grote overkapping.

 

Het multifunctionele bedrijfsobject is voorzien van een alarminstallatie. Er zijn separate meters m.b.t. de nutsvoorzieningen (gas, elektra en water)

Kenmerken