Wie zijn wij?

Woonkenners.nl is een 'gedreven' makelaarskantoor. Ons team bestaat uit deskundige en ervaren mensen. Wij hebben alle disciplines in huis en kunnen u een gedegen advies geven.

Wilt u uw woning of bedrijfsobject verkopen of verhuren?
Wilt u een woning of bedrijfsobject kopen of huren?
Wilt u een taxatie laten uitvoeren voor de financiëring, een verbouwing of een erfeniskwestie van een woning, bedrijfspand of perceel (bouw)grond?

Wij zijn van alle markten thuis. Bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u streven wij naar het allerbeste resultaat!

Wij bieden u:

  •     Deskundigheid;
  •     Professionaliteit;
  •     Ervaring;
  •     Resultaatgerichtheid;
  •     Marktkennis van de regio;
  •     Scherpe makelaarstarieven.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons!

Wout de Bie

Wout is de oprichter van Woonkenners.nl en mede-compagnon van Pieter-Jan van de Loo. Wout is ondernemer in hart en nieren. Hij is een goede gesprekspartner op het gebied van bedrijfsonroerendgoed en projectontwikkeling. Daarnaast ligt zijn hart ook bij wonen en bij agrarische objecten.
 

Neem contact met Wout op als u een gedegen advies wenst!
 

woutdebie@woonkenners.nl 
0416-28 39 39
06-22 30 64 39

Pieter-Jan van de Loo

Pieter-Jan is mede-compagnon van Woonkenners.nl. Sinds 1989 werkzaam in deze regio. Hij heeft gedurende deze periode zeer veel woningen en bedrijfsmatige objecten met succes verkocht en verhuurd. Gelouterd en ervaren kan Pieter-Jan u de dienstverlening geven waarbij het beste resultaat voor u geldt!

Neem contact op met Pieter-Jan als u een gedegen advies wenst!

pieterjan@woonkenners.nl
0416-28 39 39
06-11 62 90 70

Kathy Kluijtmans

Kathy is een leergierige collega die van een uitdaging houdt. Ze is erg gedreven, enthousiast en voert haar werk met passie uit. Wilt u informatie bij het kopen of verkopen van een woning? Bel gerust met vragen, ze helpt u graag verder!

0416-28 39 39