Wonen en werken in Tilburg West

Vraagprijs: € 335.000 k.k. Tilburg Thomas van Aquinostraat 49
Bouwjaar : 1961.
Perceelsoppervlakte : 210 m²
Inhoud : ca. 620 m³
Vraagprijs : € 365.000,-- kosten koper

Brochuretekst:

Gelegen op een zichtlocatie in het hart van Tilburg west. Een riant pand met als bestemming: “Wonen met bedrijvigheid”. De begane grond leent zich uitstekend voor de detailhandel en voor de dienstverlening. Het pand heeft 2 verdiepingen met 4 slaapkamers, 2 keukens en badkamer. Kortom: Een multifunctioneel object!

Begane grond:
Entree met meterkast en winkelruimte met een oppervlakte van ca 70 m². Doorgang naar de keuken met combi magnetron en kookplaat. Vanuit de keuken kom je terecht in de berging waar een cv en een toilet ruimte zijn. Via de zijkant van de winkelruimte ga je via een portaal naar de zijingang en waar zich de trap naar de eerste verdieping bevindt.

1e verdieping:
De bovenwoning is te bereiken via de zijnentree en via de winkelruimte. Overloop, toilet en witgoed ruimte. Woonkamer van ca. 35 m² met open keuken.
Via is deze verdieping is er toegang tot ... het dakterras en tevens op deze verdieping is ook een ruime slaap/hobby kamer. De volledige voorzijde van deze verdieping beschikt over een balkon.

2e verdieping:
Via de overloop kom je als eerste terecht bij de badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. Verder zijn op deze verdieping 3 slaapkamers aanwezig.

Algemeen:
Dit object is zeer geschikt voor een belegger dan wel voor eigen gebruik in combinatie met wonen en werken onder een dak. Een bezichtiging is de moeite waard!
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg