Een zeer ruime twee-onder-een-kap woning met een grote vrijstaande garage annex berging op een perceel van 205 m²

Verkocht Sprang-Capelle Rembrandtlaan 22
Bouwjaar : 1968
Perceel oppervlakte : 205 m²
Woonoppervlakte : ca. 115 m²

Begane grond:
Entree. Ruime hal met groepenkast en bergruimte. Nette toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer met een separate deur naar de grote keuken welke in volledige hoekopstelling de ruimte domineert. Hier is tevens de aansluiting voor het witgoed en de buitendeur naar de tuin.

1e verdieping:
Ruime overloop met op deze verdieping drie slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer en de badkamer, aan de achterzijde twee kamers. De badkamer is voorzien van een grote douche met een glazen wand, een recent vernieuwde wastafel met een fraai meubel en luxe spiegel met geïntrigeerde LED verlichting tevens is hier een tweede toilet.

Kapverdieping:
Via een vlizo trap is de zeer ruime kapverdieping te bereiken. Hier is de mogelijkheid aanwezig om twee slaapkamers te realiseren. Eveneens is hier de CV ketel geïnstalleerd.
De kap is van binnenuit geïsoleerd.

Tuin/garage:
De tuin is gelegen ... op het westen en heeft een oppervlakte van ca. 50 m². De tuin is onderhoudsvrij en heeft mooie sierbestrating. Aan de zijkant van de woning is een oprit en ingang naar de garage. De garage is voorzien van elektrische roldeur.

Algemeen:
Wilt u woning in een mooie twee-onder-een-kap woning in Sprang-Capelle?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl. voor een bezichtiging!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg