Instapklare tussenwoning

Verkocht Kaatsheuvel Rozenstraat 12
Een leuke instapklare tussenwoning aan een ruim opzette één richtingsstraat in Kaatsheuvel
Het bouwjaar is 1955 maar dat zie je er niet aan af. het pand is namelijk helemaal up tot date gebracht met een vernieuwde keuken, toilet en badkamer!

Begane grond:
Entree. Hal, meterkast met 6 groepen en aardlekschakelaars. Toiletruimte. Ruime lichte living, een doorgang met glas-in-lood detail naar de keuken welke recent geplaatst is met inbouw apparatuur, vaatwasser, koelkast en combi magnetron

De keukenunit heeft veel kastruimte en is voorzien van een combi-oven/magnetron, een koelkast, een RVS afzuigkap en een geïntegreerde vaatwasser. Vanuit de keuken kijk je zo naar de geheel verzorgde tuin, hier kun je in alle rust van een maaltijd genieten na een lange dag werken.

1e verdieping:
Op deze verdieping zijn twee grote slaapkamers en een kleinere kamer die nu als inloop kast dient. Er is een luxe uitgevoerde moderne badkamer voorzien van een grote douche met een glazen wand, een dubbele wastafel met een wandcloset en een ... designradiator.
Er is een mooie vloer- en wandtegel aangebracht.

Kapverdieping:
Via een vaste trap is de zeer ruime kapverdieping te bereiken. Hier is de mogelijkheid aanwezig om een extra slaapkamer te realiseren. Eveneens is hier de HR combi-ketel (Netfit HR-combi 2003).

Tuin/garage:
De onderhoudsvrije tuin is gelegen op het westen en er zijn geen directe achterburen. Aan de achterzijde van het perceel staat over de volledige breedte een berging.

Algemeen:
De buurt is uitermate kindvriendelijk, vanwege de nabijheid van een basisschool en meerdere speelgelegenheden in de buurt.
Openbaar vervoer vind je aan het prins Mauritsplein, dus op korte afstand.

Wilt u riant wonen in deze instapklare woning?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl. voor een bezichtiging!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg