Gelegen op zichtlocatie pal in het centrum: Een riant karakteristiek winkel-/ woonhuis op een perceel van 692 m²!

Verkocht | onder voorbehoud Kaatsheuvel Hoofdstraat 87 a 89
Gelegen op een zichtlocatie in het hart van het winkelcentrum van Kaatsheuvel: Een riant en karakteristiek pand met als bestemming: “Wonen met bedrijvigheid”. De begane grond leent zich uitstekend voor de detailhandel en voor de dienstverlening. Hierboven bevindt zich een riante bovenwoning. De tuin is maar liefst ca. 68 meter diep. Het totale perceel is 692 m²!

Begane grond Hoofdstraat 87A:
Grote glazen winkelpui met de entree. Meterkast. Winkelruimte welke afgescheiden is door 2 muurtjes naar een werkruimte met een lichtkoepel. Tweede werkruimte met een keukenunit en de toegang tot de kelder. Bijkeuken met een keukenunit en de toiletruimte. Hier is tevens de combi-ketel (Vaillant) geplaatst. (bouwjaar onbekend) De totale oppervlakte bedraagt ca. 75 m². De winkel-annex werkruimte is ca. 55 m². De tweede werkruimte is ca. 11 m². De bijkeuken is ca. 9 m². Op dit moment is de begane grond in gebruik door een opticiën.

Riante bovenwoning Hoofdstraat 89:
Eigen entree, Ruime hal. Meterkast. Via ... trap naar een bordestrap welke leidt naar een tussenverdieping. Deze tussenverdieping is te bereiken via een schuifdeur. Groot portaal c.q. bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine en een vaste kastenwand. Hier bevindt zich eveneens de combi-ketel Ecomline HR (bouwjaar onbekend). Via een vaste trap is de grote bergzolder te bereiken. Aansluitend een slaap- annex werkkamer met deur naar een trap welke leidt naar de grote diepe tuin. Vanuit de bordestrap naar de 1e verdieping. Er is een overloop met een vaste kast. Toiletruimte met een fonteintje. Grote woonkeuken met 2 keukenunits voorzien van een 5 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een close in boiler en een doorgeefluik naar de woonkamer. Sfeervolle woonkamer met een vaste kastenwand en glas in lood ramen en in het midden de openhaard. De woonkamer heeft een mooie parketvloer. Via een trap naar de 2e verdieping. Ruime overloop met een grote inloopkast. Slaapkamer met wastafel. Badkamer in zijn geheel betegeld met een wastafel en een douchegelegenheid. Grote ouderslaapkamer met een wastafel. De kapverdieping is te bereiken via een deur in de badkamer. Grote bergruimte met vaste trap naar de kapverdieping. Deze ruimte dient als bergzolder. De bovenwoning is op dit moment leeg.

Tuin:
Via de rechterzijde van het pand door middel van een poort kunt u de tuin bereiken. Deze riante tuin is ca. 68 meter diep. Achter op het perceel is een grote berging.

Algemeen:
Dit object is zeer geschikt voor een belegger of voor eigen gebruik! Een bezichtiging?
Mail: info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg