!Gemeente Loon op zand staat eventueel open voor volledige woon functie! Gelegen op een zichtlocatie een riant en karakteristiek “Wonen met bedrijvigheid”

Vraagprijs: € 369.000 k.k. Kaatsheuvel Hoofdstraat 28
!Gemeente Loon op zand staat eventueel open voor volledige woon functie!

Gelegen op een zichtlocatie in het hart van het winkelcentrum van Kaatsheuvel: Een riant en karakteristiek pand met als bestemming: “Wonen met bedrijvigheid”. De begane grond leent zich uitstekend voor de detailhandel en voor de dienstverlening. Er is een mogelijkheid aanwezig in het achterste gedeelte van het pand voor beperkte horeca. Op de verdieping is een ruime bovenwoning met een grote bergzolder. De perceelsoppervlakte is 415 m². Kortom: Een multifunctioneel object!

Begane grond:
Fraaie authentieke winkelpui met glas in lood ramen. Entree. Winkelruimte met een oppervlakte van ca 114 m². Via een trapje kunt u naar de kruipruimte. Meterkast. Portaal met een wastafel. Vanuit de linkerzijde van de winkelruimte is de open keuken te bereiken met een L-vormige keukenunit. Aparte ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de combi-ketel (Remeha Calenta HR 2010). Multifunctionele sfeervolle ruimte met een open haardpartij, een ... schuifpui en een aparte deur. De oppervlakte van deze ruimte is ca. 63 m².

Door de gemeente is toestemming verleend om in dit gedeelte “beperkte horeca” toe te staan. Deze ruimte is zeer geschikt voor o.a. het geven van workshops en andere activiteiten. Er is een grote privacy biedende binnenplaats van ca. 92 m² met een schuifpoort. Aansluitend is over de volle breedte van het perceel een magazijn- c.q. opslagruimte met een oppervlakte van ca. 62 m². De begane grond is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Bovenwoning:
De bovenwoning is te bereiken via de zijentree. Hal. Toiletruimte met een fonteintje. Bordestrap naar de bovenwoning. Woonkamer van ca. 26 m². Slaapkamer met vaste kast. 2e Slaapkamer met toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet en een wastafel. Keuken met een keukenunit. 3e Grote slaap- annex werkkamer. Portaaltje met aansluiting voor de wasmachine. De gehele verdieping is voorzien van dubbele beglazing. De woonoppervlakte is ca. 105 m².

Kapverdieping:
De kapverdieping is te bereiken via een vaste trap. Deze grote ruimte dient als bergzolder en heeft 2 tuimelramen met dubbele beglazing. De oppervlakte is ca. 61 m².

Algemeen:
Dit object is zeer geschikt voor een belegger dan wel voor eigen gebruik in combinatie met wonen en werken onder een dak. Een bezichtiging is de moeite waard!
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg