Vrijstaand pand, riant en karakteristiek pand, bestaande uit 2 delen het originele deel 1979 en een nieuwbouw gedeelte.

Vraagprijs: € 425.000 k.k. Oosteind Provincialeweg 88 a
Bouwjaar : 1979 en 2010.
Perceelsoppervlakte : 900 m²
Inhoud : ca. 775 m³
Isolatie: Dubbelglas, dakisolatie
Vraagprijs : € 425.000,-- kosten koper

Begane grond:
Voorzijde is voorzien van glazen winkelpui met de entree. Grote open winkelruimte welke gerealiseerd is in een voormalig bankgebouw. Op dit moment beschikt de ruimte over meerdere werkende sierhaarden welke de ruimte van verwarming voorzien. Tevens is er een convectie systeem in de vloer aangebracht welke de warmte verspreid. De afwerking van dit pand is netjes, stuc plafond en sfeervolle tegelvloer.
Deze grote open ruimte is in gebruik als winkel welke is voorzien van een complete L-vorm toonbank. In dit unieke pand zit zelfs nog de originele geldkluis, met grote stalen deur en wanden van wel 40cm dik. De kluis heeft een oppervlakte van +- 7m2 en biedt ook voor bedrijfsmatige toepassing unieke mogelijkheden. Op de beneden verdieping vinden we ook een keuken/kantine ruimte.

Via een doorgang kom je in de karakteristieke aangebouwde winkelruimte welke minstens ... zoveel ruimte biedt als het originele pand waaraan deze aanbouw grenst. Midden in deze ruimte staat een werkende schouw, deze is onderdeel van het pand. Hieromheen zijn sierhaarden geïnstalleerd.


1e Verdieping
De kapverdieping van het originele gedeelte is van binnenuit geïsoleerd en biedt vele mogelijkheden, op dit moment is deze ruimte enkel in gebruik als bergzolder. Hier is de C.V. geïnstalleerd en biedt vele mogelijkheden.
De kapverdieping van het nieuwe gedeelte is ook enkel in gebruik als opslag maar ook hier zijn vele mogelijkheden te realiseren.

Tuin:
Aan de zijkant van het pand bevindt zich een oprit. Ook is er mooie bestrating naast het pand met de nodige privé parkeerplaatsen. het is natuurlijk ook mogelijk hier een tuin van te maken.


Algemeen:
Dit object is zeer geschikt voor een belegger of voor eigen gebruik! Een bezichtiging?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg