Een prachtige vrijstaande landhuis gelegen op een unieke woonlocatie in Venlo-Tegelen met een Zwembad!

Verkocht Tegelen Kasteellaan 20
Let op nu sterk in prijs verlaagd.
Prachtig vrijstaand landhuis, gelegen op een unieke natuurrijke woonlocatie in Venlo-Tegelen. De woning is gelegen op een ruime kavel, aan de achterzijde aangrenzend aan een idyllisch beekje en geeft aan de voorzijde uitzicht over groen. Naast de woning is gelegen het prachtige kasteel ‘Chateau de Holtmuhle’, welke omringd is door wateren en veel natuurschoon.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van Venlo(-centrum), Roermond, kerkdorp Arcen aan de Maas en gelegen vanaf ca. 30 minuten rijden naar het internationale vliegveld Düsseldorf in Duitsland. De provincialeweg is op ca. 500 meter afstand gelegen, het centrum van Tegelen, openbaar vervoer en overige voorzieningen zijn eveneens in de directe omgeving gelegen.

Het landhuis is gebouwd omstreeks 1951 en in 2002 geheel gerenoveerd en verbouwd. De woning is bereikbaar via smeedijzeren sier inrijpoorten. Naast de woning is gelegen de dubbele garage met extra parkeermogelijkheid. In de prachtig aangelegde tuin is een royaal buitenzwembad ... met aparte kleedruimten en douchegelegenheid gelegen. Er zijn diverse terrassen aanwezig, deels verhoogd. Een Japanse vijver siert de tuin.

Kelderverdieping:
De woning is volledig onderkelderd. Binnenportaal (4.0×2.5m) met toegang naar de ruime badkamer (4.0×6.0m) voorzien van aparte douche, jacuzzi voor 6 personen, apart toilet. De badkamer is modern betegeld en voorzien van vloerverwarming. Provisieruimte (2.6×2.4m), wijnkelder-/kantoor-/hobbyruimte (3.0×6.0m), slaapkamer (3.2×4.0m).

Begane grond:
Ruime entree (6.0×3.0m) met trappenpartij, garderobehoek, bergruimte en modern toilet met fonteintje. Z-vormige woonkamer (3.5×3.0m) (13.0×4.0m) (5.2×5.0m) met prachtige openhaard en veel sierinleg stukwerken. Siematic luxe half open woonkeuken (5.8×3.0m) met Gagaggeau keukenapparatuur, te weten: gasfornuis (inclusief grillplaat), bakoven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en verdere voorzieningen. De woning is voorzien van veel ramen welke prachtig uitzicht geven over de tuin en het zwembad.

De woonkamer geeft via openslaande deuren toegang naar de aan de achterzijde gelegen terrassen en de ruime achtertuin (28x40m) waarin het buitenzwembad (10x5m), welke verwarmd wordt door zonne-energie, is gelegen. Ten behoeve van het zwembad is er nog aanwezig een kleedruimte, douche en toilet (4.0×2.0m). Technische ruimte (1.5×1.8m). Naast het zwembad is een overdekt buitenterras gelegen. Ruime garage/berging (6.8×6.0m), fietsenberging (2.4×2.0m).

1e Verdieping:
Badkamer (3.0×2.2m) voorzien van ligbad, hangtoilet en 2 vaste wastafels. Ouderslaapkamer (6.0×3.0m) met aparte kleedkamer (3.8×2.5m) en dakterras. Deze slaapkamer geeft door middel van een raampartij welke doorloopt tot de verdiepingsvloer eveneens prachtig uitzicht over het zwembad. Slaapkamer 2 (3.5×4.0m), slaapkamer 3 (2.0×3.3m), slaapkamer 4 (2.5×4.0m), bergkast.

Tuin:
De tuin De tuin is geheel rondom de villa gelegen en biedt daardoor veel privacy. Het geheel is omheind door een smeedijzeren hekwerk. In de tuin is een zwembad gelegen (van 10 bij 5 meter en een diepte van 1,8 meter) voorzien van een nieuw dek. De tuin heeft verschillende niveaus, een ruim terras, een groot gazon, gevel- en tuinverlichting, een vijver met fontein, een houten tuinhuis en een vijver in de voortuin.

Er zijn mogelijkheden om minder ondergrond te kopen. Er is namelijk interesse in de garage met het zwembad.

Voor meer informatie neem contact op met Woonkenners.nl op 0416-28 39 39.
Lees meer Verberg