Een prima onderhouden vrijstaand woonhuis in ‘landhuisstijl’ met een grote garage van ca. 56 m² en een mooie siertuin.

Vraagprijs: € 525.000 Sprang-Capelle Hoge Zandschel 9
Op een prachtig perceel gelegen in het buitengebied : Een prima onderhouden vrijstaand woonhuis in ‘landhuisstijl’ met een grote garage van ca. 56 m² ! Aan de voorzijde is een prachtig aangelegde siertuin en aan de achterzijde een tuin in zijn geheel voorzien van sierbestrating, een overdekte loungehoek en vrij uitzicht over de weilanden. De perceelsoppervlakte is circa 900 m².

Begane grond:
Entree. Ruime hal. Trappartij naar de verdieping. Toiletruimte. (Hier is tevens de unit voor de vloerverwarming) Meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars). Grote badkamer met twee wastafels, een douche-cabine en een ligbad voorzien van thermostaatkranen. Hier zijn eveneens de aansluitingen voor het witgoed. Zeer ruime sfeervolle living (ca. 60 m²) met veel lichtinval, een houtkachel en openslaande tuindeuren naar het terras. Werk-/praktijk- annex kantoorruimte met een keukenunit. (Deze ruimte is ook geschikt als slaapkamer!) (ca.15 m²). Riante woon- annex eetkeuken met een L-vormige keukenunit, veel kastruimte, een ... dubbele spoelbak, een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een hete lucht oven met grill, een koelkast en een geïntegreerde vaatwasser. (ca. 24 m²) Bijkeuken met een 2e toiletruimte. (Deze ruimte is nu in gebruik als wachtruimte).

Verdieping:
Via een bordestrap is de verdieping te bereiken. Ruime overloop. Bergruimte waar tevens de combi-ketel Vaillant HR (2009) is geplaatst. Toiletruimte met een wastafel en wasmeubel, een zwevend wandcloset en een tuimelraam. Slaapkamer 1 met een wastafel en een dakkapel. (ca. 16 m²) Slaapkamer 2 met een wastafel, een dakkapel en een inloopkast. (ca. 15 m²) Vanuit deze ruimte is via een trapje een bergzolder te bereiken. Slaapkamer 3 met een wastafel, een dakkapel en 2 inloopkasten. (ca. 18 m²) Via deze kamer is de 4e slaap- annex werkkamer te bereiken met 2 inloopkasten en een tuimelraam. (ca. 18 m²)

Garage annex bijgebouw:
De ruime garage voor drie auto's heeft een oppervlakte van ca. 56 m², twee sectionaaldeuren (een elektrisch- en een handbediend), een keukenblok met een close in boiler en een pomp voor de beregeningsinstallatie. Via een stalen trap is de grote bergzolder te bereiken.

Tuin:
Aan de voorzijde is de siertuin met een goed onderhouden gazon, diverse bomen, planten, bloemen, borders, een sierhekwerk en een smeedijzeren openslaande sierpoort. De breedte van de siertuin is ca. 23 meter en de diepte is ca. 22 meter. Er is een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De diepte van de oprit is ca. 25 meter en de breedte is ca. 5 meter. Aan de achterzijde van het woonhuis is de tuin volledig voorzien van sierbestrating met een overdekte loungehoek en een prachtig vrij uitzicht over de weilanden. De breedte is ca.
17 meter en de diepte is ca. 7 meter.

Bijzonderheden:
• Het gehele pand is voorzien van isolerende dubbele beglazing;
• Er is vloerverwarming op de begane grond;
• Het energielabel is B;
• De hal, de trap, de overloop, de keuken, de bijkeuken en de living zijn voorzien van een korreltapijt vloer;
• Gedeeltelijk is het woonhuis voorzien van rolluiken zowel elektrisch als handbediend;
• Er is een alarminstallatie aanwezig;
• Zowel voor als achter een prachtig vrij uitzicht over de weilanden;
• De ligging van het object is landelijk en in het buitengebied;
• Levensloop bestendige woning! (badkamer en slaapkamer op de begane grond);
• Het gehele object is omheind en prima onderhouden.
• Er is een beregeningsinstallatie aanwezig met een pomp. Het water wordt opgepompt uit een onder het perceel
liggende natuurlijke bron;

Algemeen:
Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg