BOUWKAVELS

Vraagprijs: € 247.500 v.o.n. Waalwijk Laageinde 103 A-C
Een sfeer om te koesteren
De geschiedenis van Baardwijk voert terug tot ver in de middeleeuwen. Zo staat er de Toren aan de Winterdijk, waarvan de onderste geleding nog stamt uit de 13e eeuw. Baardwijk is van origine een klein dorp. Inmiddels opgenomen als wijk in Waalwijk houden de inwoners die gemoedelijke dorpse sfeer nog altijd in ere.
Baardwijk op z’n Brabants, Leven in de brouwerij
Wie in Baardwijk woont ervaart de gezelligheid van een bestaande wijk: levendig en groen. Met alle voorzieningen binnen handbereik. Wie kent niet cafetaria De Vergulde Erpel? Befaamd om z’n huisgemaakte frieten. Maar ook het zorg- en ontmoetingscentrum BaLaDe staat in Baardwijk. Met inpandig Grand Café, een bibliotheek en vergaderruimten een lokale hotspot voor jong en oud.
Een gouden kans
Nieuwbouwplannen in Baardwijk zijn schaars. Deze kavels bieden je een uitgelezen kans om hier een parel van een woning te realiseren. Bork. De wijk waar nog unieke kavels liggen. En een wijk met een ideale ligging. Met vijf minuten fietsen sta je in het ... stadscentrum van Waalwijk. Bovendien woon je dichtbij de uitvalswegen naar Den Bosch, Tilburg en Utrecht. En dat is nog niet alles. De kavels geven toegang tot de Winterdijk. Een ruime groenstrook, met een speeltuin en een afgebakend hondenveld.
Informatie bouw
Woning
De woningen hebben een duidelijke hoofdmassa met kap - Aan- en uitbouwen aan de voorzijde van de woning zijn ondergeschikt aan de gevel als geheel en sluiten aan op de architectuur van het hoofdgebouw - Vrijstaand: 1 à 2 lagen met kap - Dakhelling: 30 tot 60 graden (mansardekap) - Maximale goothoogte: 6 meter - Maximale nokhoogte: 11 meter - Mogelijkheid tot 2 parkeerplaatsen op eigen terrein (niet achter elkaar gesitueerd) - De achtergevel vanaf de 1e verdieping vereist een dove gevel in verband met de ligging van de A59. Dat betekent dat te openen ramen en deuren in verband met geluidsoverlast bijvoorbeeld in de oostgevel geplaatst moeten worden. Een andere mogelijkheid is extra geluidswerende voorzieningen treffen. - Nutvoorzieningen, licht en water zijn voor de kopers.

Bijgebouwen
Bij de woning mogen bijgebouwen (schuur, garage) gerealiseerd worden. Het aantal m2 hiervoor is afhankelijk van de opper-vlakte van het perceel: Kavel A: circa 130 m2 Kavel B: circa 150 m2 Kavel C: circa 160 m2

Bijzonderheden kavel/terrein
Het project vraagt om extra aandacht voor het geluid van de A59. Om geluidshinder te voorkomen wordt achterop het terrein de bestaande dijk opgehoogd, of komt er een geluidsscherm met een natuurlijke uitstra-ling van circa 4 meter hoog

Prijs per kavel
A € 247.500,- voor ca 770m2 B € 279.000,- voor ca 910m2 C € 297.000,- voor ca 1075m2


Lees meer Verberg