Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk, een sfeervolle eengezinswoning met 4 slaapkamers en garage!

Verkocht Waalwijk Henk Badingspark 13
Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Zanddonk” aan een rustig groen hofje met diverse speeltoestellen: Een sfeervolle eengezinswoning met een sfeervolle woonkamer en een 4de slaapkamer.

Begane grond:
Entree. Hal. Toilet. Meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars). Trapopgang. Sfeervolle woonkamer met een mooie eikenvloer. In de woonkamer is een trapkast aanwezig. Aangrenzend aan de woonkamer is de open keuken. In de L-vormige keukenunit voorzien van een 5-pits kookplaat, een afzuigkap, een geïntegreerde vaatwasser en een koelkast. Aansluitend is er de inpandig te bereiken ruime berging (bijkeuken) met een deur naar de tuin en een tegelvloer. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine.

Verdieping:
Overloop. De gehele verdieping is voorzien van een houten scheepsvloer. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer. Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers aanwezig waarvan 1 ruime slaapkamer en 1 kleinere slaapkamer met trap die toegang biedt tot de kapverdieping. De badkamer heeft een wastafel, een douche en een ... ligbad.

Kapverdieping:
Via de kleine slaapkamer is de kapverdieping bereikbaar. Voorzolder met extra bergruimte. Grote slaapkamer met een loopdeur, bergruimte en een dakkapel. Hier is tevens de Nefit HR (2016) geplaatst. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
Aan de voorzijde is een ruime siertuin. Aan de achterzijde is de grote tuin met een breedte van ca. 5,5 meter en een diepte van ca. 15 meter. Er zijn terrassen aanwezig voorzien van mergelstenen, borders, goed afgewerkte scheidingswanden en een poort welke leidt naar de brandgang. Daarnaast is er een overkapping (lounge hoek). De overkapping is makkelijk terug te realiseren tot een garage. De ligging van de tuin is op het oosten.

Bijzonderheden:
- Bovenverdieping voorzien van draaikiep ramen en horen;
- De gehele woning heeft kunststofkozijn;

Algemeen:
Wilt u deze woning in de kindvriendelijk woonwijk ‘’Zanddonk’’ bezichtigen?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg