In de wijk ''De Hoef'' op loopafstand van de school en winkels: Sfeervolle “starterswoning” met diepe siertuin.

Verkocht Waalwijk Mede 9
Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “De Hoef” en op loopafstand van de school en de winkels: Een sfeervolle “starterswoning” met een diepe siertuin van circa 15 meter op een perceel van 151 m².

Begane grond:
Entree. Hal. Meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar). Trapkast. Sfeervolle woonkamer met een mooie laminaatvloer. De keuken is gedeeltelijk afgescheiden door middel van een muurtje. In de keuken is een keukenblok met een RVS afzuigkap. Aansluitend is er de inpandig te bereiken ruime berging met een deur naar de tuin en een tegelvloer. Vanuit de woonkamer is er via een halletje de toegang naar de toiletruimte en naar de trapopgang.

Verdieping:
Overloop met een laminaatvloer. Hier is tevens de combi-ketel HR Vaillant (2001) geplaatst. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer met een groot tuimelraam en vinyl vloerbedekking. Aan de achterzijde is een 2e grote slaapkamer voorzien van een laminaatvloer. De badkamer heeft een wastafel, een 2e toilet en een halfronde douche-cabine. ... Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tuin:
Aan de voorzijde is een parkeerplaats voor 1 auto. Aan de achterzijde is de grote tuin met een breedte van ca. 5,5 meter en een diepte van ca. 15 meter. Er zijn 2 terrassen voorzien van trottoirtegels, borders, goed afgewerkte houten scheidingswanden en een poort welke leidt naar de brandgang. De ligging van de tuin is op het zuid-oosten.

Algemeen:
Deze woning is ideaal voor een “starter”.
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg