Zeer ruim uitgebouwd woonhuis geheel vernieuwd in 2016! Er is gebruik gemaakt van kwalitatief en duurzame materialen.

Vraagprijs: € 299.000 k.k. WAALWIJK Villa Fonteinkruid 59
Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Landgoed Driessen”: Een zeer ruim uitgebouwd woonhuis. Geheel vernieuwd in 2016! Er is gebruik gemaakt van kwalitatief luxe en duurzame materialen. Er is een eigen parkeerplaats in de nabijgelegen “parkeerkoffer”.

Begane grond:
Entree. Hal voorzien van een antraciet tegelvloer. Meterkast. Luxe uitgevoerde toiletruimte met een designtoilet en een fonteintje. Zeer ruime uitgebouwde sfeervolle living met veel lichtinval en een fraaie laminaatvloer. Aan de voorzijde is de mooie L-vormige keukenunit met een natuurstenen blad, een 5 pits gaskookplaat met wokbrander, een RVS afzuigkap, een oven, een geïntegreerde vaatwasser, een koelkast en een aparte diepvrieskast.

1e verdieping:
Ruime overloop en drie slaapkamers voorzien van mooie laminaatvloeren. Aan de voorzijde is de ouderslaapkamer met een frans balkon (ca. 17 m²) en aan de achterzijde twee slaapkamers groot respectievelijk ca. 10 m² en ca. 7 m². Er is een luxe separate ... toiletruimte met een hangend wandcloset en een fonteintje. De grote modern uitgevoerde “design” badkamer heeft een grote inloopdouche met een grote glazen wand, een design radiator en een dubbele wastafel.

2e verdieping:
Via een vaste trap naar de ruime overloop. Technische ruimte met aansluitingen voor het witgoed. Boiler voor het warmwater met zonnecollectoren, combi-ketel Remeha Calenta HR (2015) en mechanische afzuiginstallatie. Vierde grote slaapkamer (ca. 23 m²) met een mooie laminaatvloer. Vanuit de overloop is er een deur met toegang naar het grote privacy biedende dakterras.

Tuin/parkeerplaats:
De tuin is voorzien van grote antraciet tegels en is ca. 10 meter diep en ca. 5.50 meter breed. Aan de achterzijde bevindt zich de grote houten berging met een poort naar de brandgang.
Er is een eigen parkeerplaats in de nabij gelegen “parkeerkoffer”

Bijzonderheden:
- Het gehele woonhuis is in 2016 in zijn geheel verbouwd en vernieuwd.
- Alles is opnieuw gestuukt en geverfd.
- Overal zijn nieuwe laminaatvloeren.
- De toiletruimten en de badkamer zijn vernieuwd.
- Er is een complete nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur en een natuurstenen blad.
- Het pand is optimaal geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing, dak-, muur-, en vloerisolatie.

Algemeen:
Wilt u dit instap klaar prima onderhouden, geheel vernieuwd en uitgebouwd woonhuis gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Landgoed Driessen” bezichtigen ?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg