Een verrassend sfeervolle twee onder een kapwoning met grote garage en diepe siertuin op een perceel van 331 m².

Verkocht | onder voorbehoud Sprang-Capelle Korte Nieuwstraat 5
In een rustige straat gelegen: Een verrassend sfeervolle twee onder een kapwoning met grote garage en diepe siertuin op een perceel van 331 m².

Begane grond:
Entree. Hal voorzien van houten vloer. Meterkast. Bijzonder sfeervolle woonkamer voorzien van een mooie houten vloer, veel lichtinval door de tactisch geplaatste ramen. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken en hier is direct ook de grote kelder te bereiken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inbouw koelkast en inbouw magnetron. Hier is ook de CV ketel geplaatst (2014) en de aansluiting voor witgoed. Vanuit de keuken is er een doorgang naar recent vernieuwde badkamer met inloop douche en toiletruimte met een hangend wandcloset en een fonteintje. Via deze doorgang vindt u ook de deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop naar 3 kamers. Aan de voorzijde een ruime ouderslaapkamer met dakkapel. Achterzijde heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met wederom een dakkapel en de andere met een raamkozijn.

Kapverdieping:
De kapverdieping is te bereiken via ... een vlizo trap en wordt momenteel gebruikt als bergzolder.

Tuin:
Aan de voorzijde is de siertuin voorzien van buxushagen. Aan de linkerzijde is er een pad naar de poort met toegang tot de tuin en een oprit voor twee auto’s aansluitend aan de grote garage van ca. 25m². Aan de achterzijde is de privacy biedende diepe siertuin voorzien van 2 terrassen, een overkapping, gazon en borders. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een erg ruime berging over de gehele breedte van het perceel van zo’n ca. 23m2. De zonnige tuin is gelegen op het oosten en ca. 24 meter diep en ca. 7 meter breed.

Bijzonderheden
- Grote garage
- Rolluiken aan voorzijde
- Diepe tuin met aan de achterzijde een groot bijgebouw.

Algemeen:
Wilt u in een sfeervolle twee onder kapwoning met een grote tuin wonen?
Dan is deze woning de moeite waard voor een bezichtiging!
Bel 0416-28 39 39 of mail info@woonkenners.nl ons!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg