Het betreft twee goed onderhouden en prima geïsoleerde woonhuizen met een bedrijfsruimte op een perceel van 1.223 m².

Verkocht Sprang-Capelle Van der Duinstraat 114 -116
Het betreft twee goed onderhouden en prima geïsoleerde woonhuizen (type twee onder een kap woning) met een bedrijfsruimte gelegen aan een doorgaande straat van Sprang-Capelle. De woningen en de bedrijfsruimte worden niet separaat verkocht! Het object wordt in zijn geheel te koop aangeboden. De totale perceelsoppervlakte bedraagt 1.223 m².

Woonhuis : Van der Duinstraat 114 Sprang-Capelle

Begane grond:
Entree. Ruime hal. Meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtstroom). Toiletruimte. Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en een houtkachel. Open keuken met een luxe keukenunit (2015) voorzien van een combi magnetron/oven (hete lucht), een grote koelkast met een diepvrieskast, een inductiekookplaat, een RVS afzuigkap, een porseleinen spoelbak, onder- en bovenkasten. Bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed. Grote gewelvenkelder met een close in boiler en de unit voor de vloerverwarming. De begane grond heeft een tegelvloer en is voorzien van vloerwarming. (hoofdverwarming). ...

Verdieping:
Overloop voorzien van een tegelvloer. Aan de voorzijde is een slaapkamer met een tuimelraam en een laminaatvloer. De voor- en de zijgevel zijn voorzien van isolerende en geluidswerende beglazing. Moderne uitgevoerde badkamer met elektrische vloerverwarming, een stoom-/douchecabine, een hangend wandcloset, een designradiator, inbouwverlichting, een dubbele wastafel met een wasmeubel en een spiegelwand. Slaapkamer met een dakkapel en een laminaatvloer. Ouderslaapkamer voorzien van een dakkapel en vloerbedekking. Overal zijn rolhorren aangebracht. Het gehele woonhuis is voorzien van dubbele beglazing. Er is sprake van vloer- muur- en dakisolatie.

Kapverdieping/Buitenplaats:
Vanuit de overloop is via een vlizo trap de kapverdieping te bereiken. Deze dient als bergzolder. Hier is tevens de huur-combi-ketel geplaatst.(Intergas HR 2010) Aan de rechterzijde van het woonhuis is vanuit de bijkeuken een smalle privacy biedende buitenplaats te bereiken.

Woonhuis : Van der Duinstraat 116 Sprang-Capelle

Begane grond:
Entree. Ruime hal met garderobe en unit voor de vloerverwarming. Meterkast (7 groepen,
2 aardlekschakelaars en krachtstroom). Toiletruimte met hangend wandcloset en fonteintje. Sfeervolle Z-vormige woonkamer met veel lichtinval en een schuifpui met een convectorput. Deze ruimten zijn voorzien van een mooie antraciet plavuizen vloer. Woon/-eetkeuken met een bruine tegelvloer voorzien van een L-vormige keukenunit met een inductiekookplaat, een RVS afzuigkap, een granieten aanrechtblad, een porseleinen spoelbak, een hete lucht oven/grill, een geïntegreerde vaatwasser, inbouwverlichting, onder- en bovenkasten en een koelkast met een vriesvak. Bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed. Kantoor- annex slaapkamer met een wastafel en een laminaatvloer. De gehele begane grond met uitzondering van de bijkeuken is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping:
Overloop. Separate toiletruimte met een hangend wandcloset. Moderne uitgevoerde badkamer met elektrische vloerverwarming, een halfrond ligbad, een designradiator, een dubbele wastafel met granieten blad, thermostaatkranen en een grote douche-cabine met een regenshower. Ouderslaapkamer met een dakkapel, een rolluik en vloerbedekking. Slaapkamer met een dakkapel, een rolluik en een laminaatvloer. 3e slaapkamer met een laminaatvloer. Alle kozijnen op deze verdieping zijn van kunststof met het draai kiep systeem. Het gehele woonhuis is voorzien van dubbele beglazing. Er is sprake van dak- muur- en vloerisolatie.

Kapverdieping/Tuin:
Vanuit de overloop is via een vlizo trap de kapverdieping te bereiken. Deze ruimte dient als bergzolder. Hier is tevens de combi-ketel geplaatst. (Kli-max HR 2001) Er is een privacy biedende onderhoudsvrije tuin voorzien van siertegels en grind gelegen op het westen. De breedte is ca. 5.50 meter en de diepte is ca. 8 meter.

Buitenterrein:
Grote oprit met een lengte van ca. 45 meter voorzien van klinkerbestrating met voldoende parkeergelegenheid.

Bedrijfsruimte direct grenzend en aangebouwd achter het woonhuis (116) :
Grote garage annex berging met openslaande deuren. Voormalige kantoorkamer. Daarboven is een grote opslagruimte welke bereikbaar is vanuit de bedrijfshal.

Bedrijfshal:
Entree. Hal met tegelvloer. Werkplaats-/atelier- c.q. showroomruimte. Meterkast voorzien van krachtstroom. Toiletruimte. Kantoorruimte. De bedrijfshal is voorzien van een grote sectionaaldeur. Aan de achterzijde is een 2e sectionaaldeur en de nooduitgang. Via een trap is de grote opslagruimte te bereiken. De bedrijfshal exclusief de overige ruimten heeft een oppervlakte van ca. 365 m². De overige ruimten zijn in zijn totaliteit ca. 100 m² groot. Het bouwjaar is 1986. Achter de bedrijfshal ligt nog een braakliggend stuk grond met mogelijkheden voor extra bebouwing.

Zonnepanelen :
De woningen en de bedrijfshal zijn ieder afzonderlijk voorzien van 20 zonnepanelen. Daardoor is het elektraverbruik zeer laag. De zonnepanelen met de daarbij behorende contracten zijn ter overname bespreekbaar!

Nieuwsgierig geworden?
Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.
Mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg