Zeer ruime goed onderhouden twee onder een kapwoning met een prachtige grote siertuin op een perceel van 1.242 m².

Vraagprijs: € 369.000 k.k. Sprang-Capelle Poolsestraat 63
Gelegen aan de rand van een woonwijk, vlakbij de sportvelden en de A59, grenzend aan een natuurgebied, landerijen en op loopafstand van de lagere school: Een zeer ruime goed onderhouden twee onder een kapwoning met twee bijgebouwen en een prachtige grote siertuin verdeeld in diverse segmenten pal op het zuiden op een perceel van 1.242 m²! Op het tweede perceel zit een bestemming voor een extra bijgebouw.

Bij binnenkomst valt meteen de ruime indeling van de woning op met veel lichtinval en uitzicht op de brede en diepe besloten tuin.

Begane grond:
Entree. Ruime lichte hal. Toiletruimte. Meterkast en een vaste kast waar de combi-ketel is geplaatst.(Nefit Ecomline HR 2006). Sfeervolle Z-vormige living met veel lichtinval, een extra lichtkoepel, een eet- en een zitgedeelte met een schouw en een houtkachel. (opp. ca. 45 m²). Via een toog is een multifunctionele ruimte te bereiken (opp. ca. 20 m²) met een lichtkoepel welke o.a. geschikt is als werkkamer/tv-kamer of relaxruimte. De keuken heeft aan beide zijden 2 keukenunits ... en is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een koelkast en een aansluiting voor een vaatwasser. Aansluitend de ruime bijkeuken met kastruimte en de aansluitingen voor het witgoed met een schuifpui en 2 extra lichtkoepels. De hal, de living en de keuken zijn voorzien van een mooie leistenen vloer (India). De multifunctionele ruimte heeft een mooie eiken delen vloer en een lichtkoepel.

Verdieping:
Overloop. Op deze ruime verdieping zijn 4 slaapkamers. Slaapkamer met een vaste kast. Ruime ouderslaapkamer met een vide. Slaapkamer met een prachtig uitzicht over de schitterende siertuin. Slaapkamer met een vide. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met onder-, om- en bovenbouw, een 2e toilet, een douchegelegenheid en een designradiator.

Bijgebouwen:
Grenzend aan de multifunctionele ruimte is een stenen in spouw uitgevoerd bijgebouw wat voor veel doeleinden geschikt is. Het kan o.a. dienen als kantoor-/werkruimte. Het bijgebouw is verwarmd, voorzien van water, elektra en er is een aansluiting voor de wasmachine. De oppervlakte is ca. 21 m². Aansluitend is er een 2e bijgebouw voorzien van elektra welke dient als berging. De oppervlakte is ca. 27 m².

Tuin:
Aan de voorzijde is een siertuin. Aan de rechterzijde van de twee onder een kapwoning zijn 4 parkeerplaatsen gerealiseerd. De schitterende siertuin is een “plaatje”! Deze tuin is verdeeld in diverse segmenten en een lust voor het oog!. Er zijn diverse zonneterrassen, een prachtige natuurvijver, bomen, borders met planten en bloemen, een bloemenweide, diverse gazons en een boomgaard. Er is nog een klein bijgebouw wat gebruikt kan worden als dierenverblijf. Er is een waterbron aanwezig die zorgt voor het beregenen van de tuin (ca. 20m diep). De tuin is ca. 60 meter diep, bij het huis ca.14 meter breed en halverwege tot de achterzijde toenemend naar ca. 24 meter breed. De prachtige siertuin is gelegen pal op het zuiden!

Algemeen:
Wilt u wonen in een uniek object met een prachtige grote siertuin op een perceel
van 1.242 m²? Dan is een bezichtiging van dit object zeker de moeite waard!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg