Een twee-onder-een-kap woning in goed onderhouden staat met veel klassieke details.

Verkocht | onder voorbehoud Kaatsheuvel Marktstraat 11
Begane grond:
Welkom in een warm thuis, eenmaal binnen in deze woning krijg je meteen een nostalgisch vleugje gevoel mee. De woning is perfect in evenwicht wat betreft klassiek en modern. Aan alle details is gedacht.

De beneden verdieping is als het ware verdeelt in 3 gedeeltes, woonkamer, eetkamer en keuken met serre. De keuken heeft een L-opstelling en beschikt over de nodige inbouw apparatuur en een groot 5 pits gasfornuis.
Via de keuken kom je terecht in de bijkeuken waar de aansluiting voor het witgoed is en tevens is dit de doorgang voor het ruime toilet wat zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Als je vanuit de woonkamer kijkt, via de klassieke ensuite deuren schetst zich het beeld van de moderne serre van glas. Een contrast wat prachtig werkt, door de lichtinval van de serre vergroot het unieke effect meteen.

1e verdieping
De overloop verbindt 2 kamers en de badkamer. De overloop zelf heeft 2 grote wandkasten, opslagruimte kom je nooit te kort. Aan de voorzijde van deze verdieping bevindt zicht de grootste ... slaapkamer met eigen wandkast en inloopkast (welke zonder al te veel moeite tot ensuite badkamer omgevormd kan worden). Draai-kiep-ramen met rolluiken.
De tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft ook een eigen wandkast en een wastafel.
De badkamer is compleet met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Hier zit tevens de doorgang naar het dakterras.

Kapverdieping:
Deze ruime verdieping is verdeeld in twee compartimenten, namelijk een grote overloop met werkruimte met wandkast alwaar ook de CV installatie zich bevindt en een zeer ruime slaapkamer met handgemaakte kasten. Op speelse manier zijn de draagbalken verwerkt in de tussenmuur, is er een dakraam geplaatst en een nog een kleine bergzolder gerealiseerd.

Tuin:
De tuin is netjes afwerkt en onderhoudsvrij, hier is een overkapping geplaatst waardoor er een heerlijke loungeruimte is gecreëerd. Aan de achterzijde van het perceel is een stenen berging. De tuin heeft een oppervlakte van ca. 55 m2 welke ook bereikbaar is via een achterom.

Algemeen:
Een bezichtiging van dit goed onderhouden woonhuis is de moeite waard.
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg