Unieke modern afgewerkte woning voorzien van alle mogelijke luxe

Vraagprijs: € 399.000 k.k. Kaatsheuvel Huygenstraat 38
Unieke hoekwoning in het vernieuwde dorpshart van Kaatsheuvel. Moderne en met luxe afgewerkte woning (2015) bestaande uit drie etages plus zolder, Woonkamer, woonkeuken (vide), 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, 3 aparte toiletruimtes, wasruimte, zolder over het hele huis, ruime tuin op het zuiden.

Begane grond:
Entree, hal met toilet op de begane grond, meter kast en direct toegang tot de grote open en lichte leef keuken (Handgemaakt door TKI te Kaatsheuvel met kookeiland kastenwand en was- en spoelgedeelte.) voorzien van Gaggenau apparatuur (Dubbele oven, Gaspitten met extra separaat een wok brander, vaatwasser, grote koelkast en grote vriezer) en Dornbracht kraancombinatie.
De woonkeuken is twee hoog wat veel licht geeft en gevoel van ruimte. Via de dubbele openslaande deuren komt u in de riante achtertuin op het zuiden. Aan de voorkant van het huis, aangrenzend met de keuken via een mooie brede gang is de lichte woonkamer.

Eerste verdieping
Via de hal gaat een trap naar de eerste etage waar een ruime slaapkamer met inloop ... badkamer is gecreëerd met luxe afwerking (Mosa tegels, luxe ruime douche , hardstenen wastafel en luxe kranen en douche) Tevens is op de eerste etage een vide waarvandaan men in de keuken kan kijken, momenteel ingericht als werk en loungeruimte. Deze verdieping heeft een tweede toilet.
Op deze verdieping vindt je ook de cv installatie en beluchtingssysteem van de woning.
De gehele verdieping heeft vloerverwarming en een gietvloer.

Tweede verdieping
Hier heeft de huidige eigenaar de indeling gelaten zoals het was met drie slaapkamers waarvan een als master slaapkamer met inloopkast, een ruime badkamer met bad en douche een waskamer en de derde toilet. Tevens bevindt hier de toegang tot de zolder d.m.v. een vlizotrap.

Kapverdieping
De zolder is over het gehele huis dat in totaal 220m2 of ruim 800m3 is. In het gehele huis is vloerverwarming en op alle etages een mooie luxe gietvloer dat op een speciale manier doormiddel van blinde plinten onder de strak gestucte muren verdwijnt. Overal in het huis zijn extra luxe matzwarte stopcontacten aangebracht, extra technische aansluitingen voor computer en/of televisie.

Het hoekhuis beschikt over een smalle voor- en zij tuin, alsmede een ruime zonnige achtertuin welke in 2018 opnieuw zijn ingericht met beukenhagen, lei- en dak bomen, graszode, luxe bestrating en bloemenperken.


Lees meer Verberg