Een fraai gelegen halfvrijstaand woonhuis, een grote oprit met een garage en een mooie ruime siertuin.

Verkocht Kaatsheuvel Sweensstraat 6
Een fraai gelegen halfvrijstaand woonhuis, een grote oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, een garage en een mooie ruime siertuin van ca. 16 meter diep en ca. 9 meter breed. Het perceel is 269 m² groot!

Begane grond:
Entree. Hal. Meterkast. Trapopgang naar de verdieping. Sfeervolle ruime woonkamer met een gashaard. Daarnaast is een diepe kelderkast in de woonkamer aanwezig.
De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer. Vanuit de woonkamer bereikt u de ruime keuken. De keuken is voorzien een keukenunit bestaande uit een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap en een koelkast. Bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed. Aansluitend vindt u de toiletruimte en de badkamer met een ligbad, een wastafel en aan kachel. Via de bijkeuken is de tuin te bereiken.

1e verdieping:
Ruime overloop met veel lichtinval. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten. Slaapkamer 1 is een ruime slaapkamer met veel licht inval. Daarnaast is er een vastkast te vinden dat gebruikt kan ... worden als kledingskast. Slaapkamer 2 is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en heeft een ondiepe vaste kast (boekenkast). Slaapkamer 3 heeft ook aan de achterzijde een dakkapel en is geschikt als kinderkamer. De gehele verdieping is voorzien van tapijt.

Tuin/garage:
De siertuin is gelegen op het zuiden en heeft diverse terrassen, bomen vaste planten en borders. De diepte is ca. 16 meter en de breedte is ca. 9 meter. Achter op het perceel staat een garage (ca. 13 m²) met openslaande deuren. Aan de rechterzijde is een poort en daarachter een grote oprit dat parkeergelegenheid voor meerdere auto’s biedt.

Bijzonderheden:
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Rustig gelegen;
- Privacy biedende tuin op het westen;
- Gedeeltelijk dubbele beglazing;

Algemeen:
Wilt u rustig wonen en dit verrassend ruime halfvrijstaande woonhuis bezichtigen?
Mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg