Een vrijstaand woonhuis (voormalige boerderij) met vrij uitzicht en o.a. een sfeervolle woonkamer.

Verkocht Kaatsheuvel Nieuweweg 1
Gelegen in het landelijke buitengebied van Kaatsheuvel: Een vrijstaand woonhuis (voormalige boerderij) met vrij uitzicht en o.a. een sfeervolle woonkamer, een grote woon-/eetkeuken, een bijkeuken, een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en een grote voormalige stalruimte. Op de verdieping is op dit moment 1 slaapkamer. De perceelsopppervlakte is 374 m².

Begane grond:
Entree. Gang met trapopgang naar de verdieping. Meterkast (4 groepen, krachtstroom en 2 aardlekschakelaars). Sfeervolle Z-vormige woonkamer met veel lichtinval en een schouw met een gashaard. De woonkamer heeft dubbele beglazing. Woon-/eetkeuken met een trapkast en een eenvoudige keukenunit. Grote bijkeuken met een gasaansluiting en de aansluiting voor de wasmachine. Slaapkamer. Badkamer met een toilet, een wastafel en een douchegelegenheid. Vanuit de bijkeuken is de voormalige stalruimte te bereiken.

Verdieping:
Ruime overloop. Grote slaapkamer.

Tuin:
Aan de voorzijde en de linkerzijde is de siertuin. Aan de ... achterzijde is de tuin grotendeels voorzien van beton. De ligging is op het noorden. De diepte is ca. 15 meter en de breedte is ca. 14 meter.

Algemeen:
Het vrijstaande woonhuis is gedateerd en dient opgeknapt te worden. Op de verdieping is realisatie van meerdere slaapkamers mogelijk. De voormalige stalruimte kan prachtig verbouwd worden.

Algemeen:
Wilt u dit vrijstaande woonhuis met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Bel of mail ons!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg