Royale vrijstaande woning met bijgebouwen, garage/ werkplaats, oprit en een moestuin.

Verkocht Kaatsheuvel Zuidhollandsedijk 77
Royale vrijstaande woning met bijgebouwen, garage/werkplaats, oprit en een moestuin. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 955 m2. De woning heeft een inhoud van ca. 660 m3 en is geschikt voor het maken van een slaapkamer e.d. op de begane grond.

Aan een doorgaande weg gelegen met vrij en landelijk uitzicht . De overzijde van de straat is Sprang-Capelle.
Begane grond: Entree/hal, slaapkamer/kantoor, L-vormige woonkamer met schouw en inzethaard. De ruime woonkeuken is voorzien van een U-opstelling met de benodigde inbouwapparatuur, verder is er een ruime bijkeuken met toilet en een achterportaal. De bijkeuken is voldoende groot om er een extra badkamer e.d. te realiseren. De begane grond is voorzien van dubbele beglazing.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers en de badkamer ingedeeld met ligbad, douche, wastafel en closet.

Zolderetage: overloop en 2 slaapkamers bereikbaar via vaste trap.

Het bijgebouw totaal groot 90 m² garage/werkplaats en schuur en de ruime oprit bieden veel mogelijkheden. De cv-ketel is ... alleen voor verwarming er is een badgeiser voor warm tapwater, verder zijn er twee close in boilers geïnstalleerd. Dak is voorzien van geïsoleerde pur dak platen.

De achtertuin is gevarieerd ingericht en ruim van opzet. De tuin ligt op het zuiden! Aan de voorzijde bevindt zich de siertuin.

Algemeen:
Wilt u deze vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel bezichtigen?
Mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg