Moderne 2 onder 1 kap woning met garage en carport in een rustige woonwijk van Kaatsheuvel.

Verkocht KAATSHEUVEL Leo XIII-Straat 33
De woning is voorzien van luxe keuken, 3 slaapkamer, badkamer en zonnige achtertuin.
Deze woning is de afgelopen 5 jaar volledig verbouwd en daarbij volledig geïsoleerd, denk daarbij aan dak-, muur- en vloerisolatie.

Kortom: Deze compleet verbouwde en aangepaste woning is absoluut een bezichtiging waard. U bent van harte welkom.

Hal / Entree:
De hal/entree, gelegen aan de zijkant van de woning biedt toegang tot de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping, kelderkast en de keuken

Meterkast
De meterkast is recentelijk vernieuwd met daarbij een splitsing voor de garage. De garage heeft een eigen groepenkast. De meterkast is volledig afgewerkt. Verder is er een verlichte garderobe met volop berguimte.

Toiletruimte
Modern en sfeervolle toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fontein. Voor ventilatie is er een dauerluft met ventilatierooster in het raam geplaatst.

Woonkamer
De ruime woonkamer, van het type doorzon, kijkt zowel op de voorgelegen straat als in eigen achtertuin. Tussen de woonkamer ... en de keuken zijn er hardglazen deuren met voetveer. Vanuit de woonkamer is de achtertuin te betreden.

Keuken
Moderne L-vormige keuken, afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van diverse inbouwapparaten en een kunststofcomposiet werkblad. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.

Overloop
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is er een doorgeefluik naar de 2e verdieping. De vaste trap naar de 2e verdieping is in de kleine slaapkamer gerealiseerd.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn ruim van opzet met voldoende bergruimte. Door de grote raampartijen komt er voldoende daglicht. De kleinste slaapkamer geeft toegang tot de 2e verdieping.

Badkamer
De sfeervol ingerichte badkamer is aan de zijkant van de woning en is voorzien van een douchecabine met veiligheidsglas, een ligbad, zwevend toilet en een hoekwastafel. Voor de warmte is er vloerverwarming en een designradiator geplaatst. De wandafwerking is in een lichte kleurstelling met sierrand en de vloertegel is diagonaal gelegd wat een ruimtelijk effect creëert. Kortom: het is heerlijk ontspannen met een warme douche of een heerlijk bad.
Voor de natuurlijke ventilatie is er een dauerluft met luchtrooster in het raam geplaatst. Verder is er een ventilatiekanaal.

Tweede verdieping
Deze open verdieping is vanuit de kleine slaapkamer te betreden door middel van een vaste trap. Vanaf de overloop is er een doorgeefluik om grotere stukken naar de verdieping te verhuizen. Deze verdieping is volledig afgewerkt en voorzien van voldoende bergruimte. Hier bevindt zich ook de CV-combiketel, welke voorziet in warmte en warm water in de woning. Voor de lichtval is er een Velux dakraam geplaatst.

Tuin
De uitgebouwde garage doet dienst als bijkeuken en geeft toegang tot de achtertuin. Deze ruimte is in te delen naar eigen wensen en voorzien van verwarming, elektra, warm- en koud stromend water. Verder is er hier de opstelling van wasmachine en wasdroger gerealiseerd. Als extra is er een volledig afgewerkte en waterdichte, goed af te dichte smeerput. Hier bevindt zich ook de CV-ketel welke voorziet in de warmte van de garage.

Achtertuin
Zonnige achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en voorzien van vaste beplanting. De achtertuin is vanuit de keuken en garage te betreden.

Voortuin
Aan de voorzijde van de woning is er een voortuin, met meerdere borders en bloemperken. Verder is er bestrating. De borders zijn voorzien van vaste beplanting. Naast de woning is er een oprit met toegang tot de carport en de verlengde garage. De garage is voorzien van een nieuwe Ferroli combi-CV (2016).

Bijzonderheden
- Vraagprijs: € 249.000,- k.k.
- Woning soort: Eengezinswoning
- Woning type: Twee onder 1 kap woning met garage en carport
- Tuin : Achtertuin gelegen op het noord-westen, voortuin
- Berging/Garage: Uitgebouwde garage met eigen oprit
- Isolatie: Volledige dak-, muur- en vloerisolatie, geheel dubbelglas. Alle ramen voor- en achterzijde voorzien van screens. M.u.v. 1 exemplaar alles elektrisch bediend met tijdsbesturing. Beglazing in keuken v.v. warmtewerende folie.
- Zonwering: Voorzijde screens en aan de achterzijde v.v. een knikarmscherm, deze is over de gehele breedte
- Verwarming : Woning: HR Combiketel, merk Vaillant Solide 24-28c jaar 2002. Garage: Ferroli combi-CV (2016)
- Vloerverwarming : Zowel de kamer, keuken, badkamer als toilet. Als extra is er in de keuken plintverwarming en in de woonkamer een radiator geplaatst.
- Carport: Voorzien van elektrisch rolluik.
Lees meer Verberg