Wilt u royaal wonen en werken op een kavel van 2.825 m²! Op het bedrijven terrein “Tichelrijt ” in Dongen gelegen.

Vraagprijs: € 585.000 k.k. Dongen de Hak 11
Wilt u royaal wonen en werken op een kavel van 2.825 m²! Op het bedrijven terrein “Tichelrijt ” in Dongen gelegen; Een groot woonhuis met diepe en fraai aangelegde achtertuin, een moderne bedrijfshal met een grote van circa 450 m² met kantoorruimte van 28 m² en een bestraat erf.

Ligging
Het object ligt op het bedrijventerrein Tichelrijt 1 en is uitstekend bereikbaar vanuit Tilburg en de A-27 (Utrecht-Breda). In de directe omgeving zijn meerdere objecten waar wonen en werk gecombineerd wordt. Er zijn voldoende parkeer-mogelijkheden op eigen terrein aanwezig. Dongen ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van Breda en Tilburg. In de gemeente wonen ruim 24.000 mensen. Naast een goed voorzieningenaanbod op het gebied van onderwijs, zorg, sport en recreatie is er ook een gevarieerd winkelbestand. Er zijn vier bedrijventerreinen in de gemeente: Tichelrijt, Entrop, De Wildert en de Kanaalstraat in het zuidelijke deel van de kom.

Bestemming
In het thans geldende bestemmingsplan heeft het object een bestemming “Bedrijven, ... categorie B”, conform de gemeentelijke bepalingen. Er is nog een mogelijkheid om het bedrijfspand uit te breiden.

Bedrijfshal
De moderne loods van circa 30 x 15m is opgebouwd met een stenen borstwering en wanden van geïsoleerde sandwich panelen. Op de vloer ligt een gevlinderde of glad afgewerkte betonvloer. De hoogte is circa 6.00 m en een vrij overspanning van 15 m. Verwarming geschiedt middels een heater en er is 380 krachtstroom aanwezig. Aan de voorzijde een erf met toegang tot de elektrische overheaddeur van circa 4 meter hoog, waarnaast een afzonderlijke loop deur.

In de loods is een ruime entresolvloer geplaatst, welke de mogelijkheid geeft voor het plaatsen/opslaan van extra goederen/voorraad. Onder deze vloer is een complete inrichting voor het opslaan van goederen. De vloer en inrichting wordt ter overname aangeboden. In de loods een af te sluiten werkplaats van ongeveer 7.55 x 3.35 m voorzien van een oliedichte vloer.

Kantoor
Vanuit de loods is er toegang tot het kantoorgedeelte van 28 m², welke tevens via de woning te bereiken is. Vanuit het kantoor is er via een glazen pui toegang tot de loods en is er een deur naar de private tuin en bijkeuken van de woning. Het kantoorgedeelte heeft een eigen apart toilet met fonteintje en is afgewerkt met een tegelvloer. Het plafond is uitgevoerd met inbouwarmaturen.

Woning
Een in 2001 gebouwde woning van steen in spouwmuurconstructie, voorzien van een plat dak. Het dak is geïsoleerd en voorzien van een mastieke dakbedekking. De kozijnen zijn van hout en hebben dubbele beglazing.

Entree
De woning is voorzien van een grote hal met vide met daarin een fraaie trapopgang. Op de vloer ligt een tegelvloer. In de hal zijn een toilet en een garderobe gesitueerd en vanuit hier zijn de diverse ruimtes bereikbaar.

Slaapkamer 1
Een aan de rechter voorzijde gelegen slaapkamers voorzien van een lamel-parketvloer.

Badkamer
Een badkamer van circa 2.20 x 2.70 m met dubbele wastafel, bad- en douchegedeelte en toilet.

Slaapkamer 2
Een aan de rechter achterzijde gelegen slaapkamers voorzien van een lamel-parketvloer.

Bijkeuken
In deze ruimte, welke is voorzien van vloertegels, zit een vaste kastenwand en er zijn aansluitpunten voor wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is het kantoor te bereiken.

Woonkamer
Een zeer royale L-vormige woonkamer met openhaard en openslaande tuindeuren aan achterzijde. Vanuit hier is er en prachtig zicht op de diepe achtertuin met grote vijverpartij. De woonkamer met open keuken heeft een totale vloeroppervlakte van circa 66 m², voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Keuken
Een open L-vormige keuken met hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u een prachtig zicht op de tuin.

Tuin
De tuin ligt op het zuiden en heeft bijzonder veel privacy. In deze diepe tuin is er een grote vijverpartij, een gazon en volgroeide borders en een goede tuinafscheiding. En is geheel voorzien van een regeninstallatie. Achterin de tuin bevindt zich een houten tuinhuis.

1e verdieping
De hele verdieping is in 2009 gerealiseerd en is solide uitgevoerd met betonnen vloerdelen.

Badkamer
Op de overloop is er een afzonderlijk toilet en een badkamer met douche en wastafels.

4 Slaapkamers
De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en 3 slaapkamers hebben inbouwspotjes.
De grote slaapkamer is aan de linkerzijde gesitueerd heeft een afmeting van ongeveer 4.75 x 7.00 m.

Badkamer
Vanuit deze grote slaapkamer is er een deur naar een luxe, geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, douche met cabine, toilet en wastafel.

Algemeen:
Dit object is zeer geschikt voor wonen en werken! Wilt u een bezichtiging?
Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl.
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!
Lees meer Verberg