Commercieel kantoor te koop in KAATSHEUVEL

Vraagprijs: € 79.000 v.o.n. KAATSHEUVEL Liechtensteinstraat
FASE 1 | UNITS 1 T/M 8
De gemeente Loon op Zand is inmiddels gestart met de uitgifte van het nieuwe bedrijvenpark genaamd "Bedrijvenpark Kaatsheuvel". Gelegen aan de westzijde van het huidige bedrijvenpark (voorheen Kets West). Het bedrijvenpark zal een modern representatief werkgebied worden met duurzame kwaliteit.

BUSINESS CENTRE KAATSHEUVEL

De Bunte Vastgoed Zuid is in goed overleg met de gemeente Loon op Zand gestart met de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw.
Het project bevat maximaal 16 bedrijfsunits en 2 kantoor-/showroomunits.

Juist de persoonlijke elementen die u als organisatie uniek maken, krijgen een nadrukkelijke plaats in plannen de ontwikkelaar.

Verschillende bedrijfsunits zullen zowel te koop als te huur worden aangeboden. Toekomstige gebruikers kunnen besluiten om 1 unit te betrekken of meerdere units aan elkaar te koppelen zodat er een groter geheel ontstaat.

Algemene info:
Verhuur
Over de mogelijkheid omtrent het huren van een bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte informeren wij u graag ... persoonlijk.

Bestemmingsplan
de bedrijfsruimtes zijn bestemd voor ambachtelijke bedrijven, industriële bedrijven en groothandelsbedrijven. Bedrijven die behoren tot de categorieën 2 en 3.1 uit de bij het bestemmingsplan horende bijlagen (bedrijvenlijst) zijn toegestaan. Wij informeren u graag persoonlijk of de vestiging van uw bedrijf is toegestaan.

Een aantal zaken zijn niet toegestaan:
- Detailhandel, behoudens detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit in ter plaatse vervaardigde producten;
- kantoren als zelfstandige functie;
- Bedrijfswoningen;
- Bevi-inrichtingen, vuurwerkbedrijven en Wgh-inrichtingen;

VVE
Omdat er meerdere bedrijven in 1 gebouw gevestigd worden, wordt er een vereniging van eigenaren opgericht.

Opties
Er worden verschillende opties aangeboden voor de gevelindeling.

Meerwerk
Is mogelijk in overleg.

Start bouw
Er wordt gestart met de bouw, zodra tenminste 70% van het bruto vloeroppervlak is verkocht of verhuurd. Verkoper heeft het recht om eerder te starten met de bouw.

Juist de persoonlijke elementen die u als organisatie uniek maken, krijgen een nadrukkelijke plaats in plannen van de ontwikkelaar. Tijdens het project kunnen opdrachtgevers rekenen op een directe no-nonsens aanpak, snelle service, deskundige inbreng, kwaliteit en een prettige omgang.

Voor meer informatie of wenst u een uitgebreide verkoopdocumentatie te ontvangen. Een afspraak is snel gemaakt, ook buiten kantoortijden en op zaterdag.

'Wij gaan graag met u in gesprek'


Indeling:
Bedrijfsruimte
Unit 3 t/m unit 7
- 89 m2 BVO Koopsom €79.000,- v.o.n. exclusief BTW.

Unit 8 (Op de hoek gelegen)
- 262 m2 BVO koopsom €210.000,- v.o.n. exclusief BTW.

Alle units hebben:
- een vrije hoogte van 7,25 mtr;
- vloer wordt monoliet afgewerkt en voorzien van een slijtlaag;
- overheaddeur en aparte loopdeur;
- vloerbelasting 1500 kg/m2;

2 parkeerplaatsen

De bedrijfsruimtes zijn geschikt voor opslag en lichte productiewerkzaamheden.
Ze hebben een vrije hoogte van ca. 7,25 meter, waardoor het inbouwen van een verdiepingsvloer tot de mogelijkheden behoort.

Ook het realiseren van kantoor-/showroomruimte is in deze units mogelijk.

Voor de bedrijfsruimte heeft de ontwikkelaar samen met de architect een aantal gevelvarianten bedacht, waardoor de eindgebruikers de gevelindeling kunnen kiezen die het beste bij de bedrijfsvoering of de uitstraling van het bedrijf past.

De unit wordt standaard casco opgeleverd. De unit heeft zijn eigen toegang, nutsaansluitingen en parkeerplaatsen. De afbouw van de unit kan op verzoek van de eindgebruiker door ons worden gerealiseerd. Uiteraard bent u vrij om de afbouw zelf te (laten) verzorgen.

Met een scala aan in het concept mee ontworpen opties is de unit op te waarderen tot een representatieve eenheid. De eventuele combinatie van de verschillende opties zal resulteren in een dynamisch beeld binnen de kaders van het vormconcept.
Lees meer Verberg